Karácsony: Elindítjuk a tömeges tesztelést!

2020. április 23. 17:40

Az Open Society Foundations támogatásával elsősorban az idősotthonokban és a hajléktalan-ellátásban szeretnék felhasználni a beszerzett teszteket.

2020. április 23. 17:40

Karácsony Gergely csütörtökön a Facebook-oldalán jelentette be, hogy újabb 20 000 tesztet szerzett be a főváros a napokban, amelyek segítségével elindítják a tömeges tesztelést Budapesten. Szerinte a magyar hatóságok nem végeznek elég koronavírus-tesztet, így nem tudnak rájuk várni. Hozzátette, hogy a tömeges tesztelést saját forrásból, valamint a Soros György által finanszírozott Open Society Foundations támogatásával tervezik megvalósítani. A vizsgálatot először a szociális és idősotthonok lakóin és alkalmazottain végzik el.

Összesen 338 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2020. április 27. 22:11
2020 április 27, az új budapest csoda ünnepnapja és évfordulója! A beinduló tömeges tesztelés megállítja az a vírust, mely nem fertőz a kötelező maszokon át....
lendvaiildiko
2020. április 27. 22:08
Rüh ellen hatékony a tesztelés?
nebulo15
2020. április 24. 17:10
A tesztelés félő, hogy túl nagy "falat" lesz. Elsőnek talán a DK-s (Degeneráltak Koaliciója) Tokás Szörnyella szervezhetné meg a karanténba került orvos helyettesítését a XVII. kerületi öregek otthonában. Nem az FB. oldalon kell szellemeskedni......
Vakfolt
2020. április 24. 13:58
Karónak először egy személyes vizsgálatot kellene elvégeznie. Álljon bele meztelenül egy tóba, és 15 percen belül találja meg két kézzel a saját seggét. Szerintem megbukik rajta. Amúgy meg mi a faszt tesztel?? Azt kell tesztelni, aki gyanús, ha ma nem vagyok beteg, az csak annyit jelent, hogy később még lehetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!