Éjszakánként mossák a Váralagutat, a Lánchidat és a Szabadság hidat

2020. április 14. 12:29

Folytatják a koronavírus-járvány miatti közterületi fertőtlenítő munkákat is.

2020. április 14. 12:29

Keddtől éjszakánként mossák a Váralagutat, a Lánchidat és a Szabadság hidat, a munkálatokat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. teljes lezárás mellett végzi. A Zrt. keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy keddtől – szombat és vasárnap kivételével – jövő keddig éjjel 11-től hajnali fél 5-ig mossák a Váralagutat.

Szerda éjjel a Lánchidat, csütörtök éjjel pedig a Szabadság hidat zárják le 23.30 és hajnali fél 5 között, a takarítás idejére.

A közlemény szerint a társaság folytatja a koronavírus-járvány miatti közterületi fertőtlenítő munkákat is, a fenntarthatósági szempontok maximális figyelembevétele mellett.

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. április 14. 14:16
Milyen szerrel mossák? Tájékoztassák a közvéleményt!
írmag
2020. április 14. 14:02
Eltüntetik a hó nélküli tél nyomait? (van az a pénz és van jelentkező)
Magnólia
2020. április 14. 13:58
Éjszakánként mossák a Váralagutat, a Lánchidat és a Szabadság hidat. Amennyiben a fertőtlenítés a cél, akkor felesleges pénzkidobás, mint az utcák és úttestek fertőtlenítése. Viszont jó sok pénzt el lehet rá számolni, hiszen ki tudja mennyi lutyfusz került ki. Főleg, még ha veszélyes anyag is, ami még a Greenpeacnek sem tetszik.
Mich
2020. április 14. 13:48
Ez Tejhatalmú Karigeri propagandahúzása, amivel megmutatja, hogy ő aztán mindent (is) megtesz? Csak éppen az idősek otthonába nem mer elmenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!