Csányi: A jelenlegi helyzetben zárt kapus mérkőzéseket sem lehet rendezni

2020. április 21. 10:43

A Szövetség számára kiemelten fontos a játékosok egészsége – emelte ki az MLSZ elnöke.

2020. április 21. 10:43

A jelenlegi helyzetben zárt kapus futballmérkőzéseket sem lehet megrendezni Magyarországon – mondta Csányi Sándor. „Kapcsolatban vagyunk a FIFA, az UEFA és a kormányzati szervek képviselőivel. Az egészségügyi és kormányzati szervek előírásait vesszük figyelembe, ha ezek lehetőséget adnak meccsrendezésre, akkor a klubokkal és a játékosokkal egyeztetve döntünk a folytatásról” – fogalmazott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a szervezet keddi, online küldöttközgyűlésén. Kiemelte, az NB I és NB II mellett a szövetség számára az amatőr és utánpótlás-bajnokságok játékosainak egészsége is nagyon fontos.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2020. április 21. 12:03
Engedjék már a megyei kettőt! Ígérem, hogy nem lesz több néző mint Felcsúton.
3M..
2020. április 21. 10:55
Pedig a nézőszám semmivel sem lenne alacsonyabb, mint a nyitott kapus meccseknél. A televízió képernyői előtt izgulóknak, föl sem tűnne. Szebb Jövőt!
Berecskereki
2020. április 21. 10:46
Javaslom Csányi úrnak, hogy rendezzenek zárt kapus sportrendezvényeket - birkózás, boksz, foci, kézilabda - az ellenzéki politikusokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!