Magyar Nemzet: Álhírekkel támadja hátba a vírus ellen küzdő kormányt az ellenzék

2020. március 12. 15:36

A portál úgy fogalmaz, „Karácsony nem vállal felelősséget”.

2020. március 12. 15:36

„Az álhíroldalak színvonalát hozta, és az ott megjelent álhíreket próbálta alátámasztani a Momentum európai parlamenti képviselője, Donáth Anna is, aki a Twitteren angol nyelven annak kapcsán írt kormányellenes kirohanást, hogy Magyarországon elsőként iráni hallgatók szervezetében mutatták ki az új koronavírust. Úgy fogalmazott, hogy a kormány nem vesztegette az időt, egyből »idegengyűlöletet hintett el«, a bevándorlás elleni »propagandát« folytatott. Ennek »bizonyítására« egy olyan képet osztott meg, amelyen az olvasható, hogy az Operatív Törzs szerint a járványügyi hatósággal együtt nem működő irániakat idegenrendészeti őrizetbe veszik és kitoloncolják” – írja a Magyar Nemzet.

A portál úgy fogalmaz, „Karácsony nem vállal felelősséget”. Hozzáteszik: „míg az ellenzék arctalan újságírói a kormányt ekézik, addig a balliberális vezetésű Budapest továbbra is a markát tartja a kormány felé, a járványügyi intézkedések kapcsán is tehetetlenségét bizonyítja a Karácsony Gergely főpolgármester vezette önkormányzat. Karácsony mostanában a vírusveszély kapcsán pózol a Facebookon” – írják.

„A gyengeségre egyik elődje, az SZDSZ-es Demszky Gábor is reagált a Facebookon” – olvasható a csütrötöki hírben, melyben a volt főpolgármestert is idézik:

„Helyben, itt Budapesten nem Orbán Viktor, nem a kormány hanem, mivel közel van az emberekhez, a főváros tudja az egészségügyi hálózatával, házi orvosaival, szociális ellátó rendszerén keresztül, a kerületeivel karöltve , együttműködve megvédeni a budapesti idős és beteg embereket, és csökkenteni a járvány terjedésének veszélyét” — fogalmaz Karácsony Gergelynek címzett nyílt levelében a volt városvezető, a szintén balliberális Demszky Gábor.

Az eredei, teljes írást ide kattintva olvashatja el.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. április 26. 10:01
Ha az álhírterjesztőket tényleg börtönbe csuknák, akkor most az egész "ellenzék" és médiájuk ott ülne...
toef36
2020. március 21. 11:22
Milyen fantasztikus értelem sugárzik az arcukon... Nahát!
Vakfolt
2020. március 17. 10:09
Karónak megont olyan az arca, mint akinek beleszartak a nadrágjába. Kakis Kuki úr.
Atilla
2020. március 13. 08:25
Régen szó sincs"ellenzékről"a vak is lássa,hogy itt ellenséggel áll szembe az ország!!! Elég sajnos,de ez van és így kell kezelni a helyzetet,problémát!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!