Kardiológiai Intézet: álljunk ki a vírus ellen küzdő orvosaink mellett!

2020. március 11. 18:04

Mi nagyon szurkolunk nektek, akik láthatatlanul harcoltok értünk – írták a kórház intenzív osztályának dolgozói.

2020. március 11. 18:04

A koronavírus ellen harcoló orvosok melletti kiállásra buzdít a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet – olvasható az intézmény Facebook-oldalán. A kórház intenzív osztályának dolgozói azt írták: „Mi tudjuk, hogy milyen egy intenzív osztályon, súlyos betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. De el sem tudjuk képzelni, milyen lehet most azoknak az orvosoknak, ápolóknak, akik a koronavírussal fertőzötteket gyógyítják”. 

Úgy folytatják: „szerettünk volna kávét, csokit, gyümölcsöt, bármi küldeni Nektek, kollegák, de felajánlásunk annyira meghatotta Tóth Tamást, a dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját, hogy csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott. Büszkék vagyunk Rátok, és az intenzív osztályunkról üzenjünk: tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok. Mi nagyon szurkolunk nektek, akik láthatatlanul harcoltok értünk. Köszönjük, hogy vagytok! Csatlakozz hozzánk és üzenj azoknak, akik most is ott vannak és helyt állnak! #veletekvagyunk

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. március 12. 17:13
Köszönjük dokik és ápolók a kardiológiai intézetből küldött üzeneteiteket! Mi a jelen és a jövő betegei!
fogas paduc
2020. március 12. 15:22
Látván az olaszországi helyzetet, lehet, hogy hamarosan ők is láthatatlanul fogják kezelni a covides betegeket.
Gregorius
2020. március 11. 21:30
Szép gesztus! Remélem nem jutunk odáig, mint a Bergamoi Kórházban, ahol szakmától függetlenül már minden orvos a vírus ellen harcol. Bízom benne, hogy nálunk jobban figyeltek.
bagira
2020. március 11. 21:08
Ballibsik a kormányra kiabálnak nem tesz semmit mondják ..Ballibsi vádaskodók kiabálnak nem tesznek semmit ,magukról a figyelmet tereljék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!