Az Európai Parlament okos intézkedéseket hozott a munkavállalók védelmében

2020. március 10. 19:49

Ha van szükséges akarat, jó szándék, akkor ilyen intézkedéseket Magyarországon is be lehet vezetni.

2020. március 10. 19:49
Dobrev Klára
Dobrev Klára

„Tegnap beszámoltam Nektek arról, hogy az Európai Parlament milyen okos intézkedéseket hozott meg a munkavállalók védelmében. Sokan azt válaszoltátok erre, hogy ez gyönyörű ugyan, de Magyarországon sajnos elképzelhetetlen.

Pedig, ha van szükséges akarat, jó szándék, akkor ilyen intézkedéseket Magyarországon is be lehet vezetni. A Demokratikus Koalíció be is adott javaslatokat a kormánynak a legsürgősebb teendőkről:

????Köz- és magánmunkáltatóknál a távmunka lehetőségét a lehető legnagyobb számban biztosítani kell!
????A kieső munkabérekre kártalanítási alapot kell létrehozni!

És ehhez még csak nem is kell nagy erőfeszítést tenni: elég, ha 24 milliárd forintot átcsoportosítanak a kiesett munkabérek pótlására, ami igazán nem sok a propagandára félretett 150 milliárdhoz képest.

Ha a kormány kicsit is hallgatna a józan észre, milliók éreznék úgy, hogy bár nagy baj van, de egy európai ország európai kormánya figyel rájuk!”

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2020. március 12. 01:10
Ezt a nőnel is meg férfinak is ronda gender szarkupacot nem lehetne valahogy elhallgattatni ? Mikor takarodik már el a fasszopó férjével együtt ?
szandimandi
2020. március 11. 18:50
'Tegnap beszámoltam Nektek arról, hogy az Európai Parlament milyen okos intézkedéseket hozott meg a munkavállalók védelmében. Sokan azt válaszoltátok erre, hogy ez gyönyörű ugyan, de Magyarországon sajnos elképzelhetetlen.' Bízok az okos és határozott lépéseket bevezető intézményeinkben és szakembereinkben, nem pedig egy demagóg, nyerészkedő, partvonalról rikácsoló hazaárulóban! De ez egy agymosott DK-s számára elképzelhetetlen.
Skankhunt42
2020. március 11. 13:56
"Köz- és magánmunkáltatóknál a távmunka lehetőségét a lehető legnagyobb számban biztosítani kell!" Ahol ez lehetséges ott már rég muködik a távmunka. A tulajdonosok nem szeretnek feleslegesen bérleti dijjat, fütésszámlát fizetni. Motimnál is majd otthon a hátsóudvarban olvasztják az aluminiumot timföldböl a munkások. Ilyen sohasemdolgozott kretének ülnek brüsszelben is akik ekkora baromságokat megszavaznak.
fogas paduc
2020. március 11. 13:27
Klárika! Inkább feküdjön keresztbe a migrik előtt, ha már úgy sincs migránsválság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!