Hatalmas drogfogás Dunakeszin

2020. február 07. 12:44

A rendőrök két férfit vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

2020. február 07. 12:44

Csaknem százmillió forint értékű amfetamint foglaltak le a rendőrök egy dunakeszi családi háznál, ahol a gyanú szerint két férfi állította elő a kábítószert – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrségi honlapon. A tájékoztatás szerint a tiszabábolnai és a csömöri férfi a rendőrségi rajtaütéskor több mint 39 kilogramm amfetaminnal próbált elhajtani.

A nyomozók az autóval együtt lefoglalták a csomagtartóban talált, fél kilogrammos adagokra osztott, 97 millió forint értékű amfetamint. A rendőrök ezután átkutatták a házat, illetve több más helyszínt is, és további öt kilogramm amfetamint, valamint a kábítószer előállításához használt szereket találtak. A rendőrök a két férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. február 07. 20:36
Akkor most felmegy az ára, mint a sertéshúsnak, meg a csirke farhátnak.
szajnyalogatoviktor
2020. február 07. 16:27
mi lesz most igy a kinizsi futsal csapat beveteleivel? :DD
nick89
2020. február 07. 12:56
"Csaknem százmillió forint értékű amfetamint foglaltak le a rendőrök egy dunakeszi családi háznál, ahol a gyanú szerint két férfi állította elő a kábítószert" Aha, Dunakeszibe' családi házba gyártották a kínai szintetikus drogot! Nem Kínában csinálták a kínaiak, nem a volt Ganz-Mávagban vették tőlük a dílerek, hanem Dunakesziben gyártották. A Kóté Csenge meg a Lili meg szűzleánykák, akik nem isznak kólát. A Borkai se iszik kólát. Az Audi-földeket meg felejtsétek el! Aham!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!