Fidesz: Az iskolai erőszak minden formája elfogadhatatlan

2020. február 07. 11:45

A gyöngyöspataiak pénzbeli kárpótlása igazságtalan és további feszültségeket teremt – jelentette ki Hollik István.

2020. február 07. 11:45

Igazságtalannak nevezte a gyöngyöspatai iskolaügyben érintettek pénzbeli kárpótlását a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken, hozzátéve, hogy az további feszültséget teremtene. Hollik István a párt Facebook-oldalára feltett videóban három pontba szedve foglalta össze a párt álláspontját az ügyről, mert – mint fogalmazott – „egyre szaporodnak a baloldali hazugságok Gyöngyöspata kapcsán”.

A kommunikációs igazgató leszögezte: az iskolai erőszak minden formája elfogadhatatlan, ezért azt meg kell szüntetni, és ahol szükséges, iskolarendészetet kell felállítani. A Fidesz álláspontja szerint emellett olyan oktatásra van szükség, amely segíti felzárkóztatni a lemaradókat, de közben nem hátráltatja a jobban teljesítőket – hangsúlyozta Hollik István.  A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: a gyöngyöspataiak pénzbeli kárpótlása igazságtalan és további feszültségeket teremt.

A pénz ráadásul elfogy, a tudás viszont megmarad” – fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy ezért az érintetteket képzéssel, oktatással kell segíteni. A gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskola előtt felvett videóban Hollik István közölte: Gyöngyöspatára 80 gyerek jár iskolába, 86-ot viszont a szüleik kénytelenek másik iskolába vinni. „Ez így nem mehet tovább, minden gyereknek joga van helyben tanulni” – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója, aki szerint a Fidesz azért dolgozik, hogy ezeket a célokat elérje.

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sááá
2020. február 07. 13:51
10 éve kormanyoztok baszki
Teréz A Piréz
2020. február 07. 12:59
Nagyon túltolták a bringát ezek a jogvédő kiscsírák, visszanyal a fagyi hosszú nyelvvel. Ha megelégedtek volna valami ésszerű kárpótlással, akkor nyugvópontra jutottak volna a kedélyek hamar, de nem, ők "be akarták árazni a szegregációt". Hát most ráfáztak. Az agresszor cigánypurdék áldozatainál betelt a pohár, nem hagyják többet palira venni magukat, hogy még ők fizessenek azoknak, akik miatt rengeteg pénzt-időt-energiát beleölve kénytelenek a gyerekeiket kimenteni a városból. Most írják össze éppen, hogy ŐKET milyen sérelem érte, készül már az ellenper...
patkánynak sem nevezhető férgek
2020. február 07. 12:33
A deviáns cigányokért aggódó bolsevik kommentelőket kérdezem: szerintetek van joga a helyieknek helyben tanulni, és nem a szomszéd faluba utazni az agresszív véglények miatt?
3M..
2020. február 07. 12:17
Közlemény vége... A Fidesz ezzel lezártnak tekinti az ügyet. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!