„Fiatal örömlányok, kokain, és korrupció” – így buliznak az ellenzéknél az Angyal ügyvédje szerint

2019. december 09. 13:11

„Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció. Nagy vonalakban ez a sztori rajzolódott ki az Angyal Ügyvédje blog oknyomozó munkája során” – állítja az Angyal ügyvédje.

2019. december 09. 13:11

A „Még idén kiderülhet, ki az ellenzék Borkai Zsoltja” címmel megjelent bejegyzés szerint egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője érintett lehet egy prostituáltakkal és kábítószerekkel összefüggő botrányban.

Az Angyal ügyvédje és az általa megszólaltatott három örömlány elmondása szerint a VI. kerületi Szinyei Merse utcában található az az új építésű ház, amelyben egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője évek óta drogos szexpartikat folytat. Az ügyben állítólag megszólaló örömlányok szerint egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték őket a házhoz, ahol ők kiszolgálták a politikusok igényeit. A lányok több alkalommal is két órát töltöttek el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak.

A blog információi szerint a drogot az egyik októberben megválasztott ellenzéki polgármester, és az ő egyik barátja szerezte be, ráadásul a két politikus „beszerzője" október 13-a után még állást is kapott a polgármester által vezetett önkormányzatban, ahol állítólag a mai napig is dolgozik, a két ellenzéki politikus pártját erősítve.

A bulik női résztvevői – állításuk szerint – az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. 

Az ellenzéki politikusok magánéletét szétzúzni nem kívánó blog 2019. december 31-ig ad ultimátumot az érintetteknek, hogy visszavonuljanak a közélettől. Ellenkező esetben az Angyal ügyvédje szerint január 1-én az általa ismertetett drogos bulikon résztvevő három örömlány bizonyítékokat is hajlandó bemutatni a hatóságoknak.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
repulok
2019. december 09. 19:57
Rettenetesen haragszom erre az élvhajhász, narkós, korrupt bandára, mert soha nem szóltak nekem, hogy buli van :-)
kunfia2
2019. december 09. 14:23
Az Angyal ügyvédje ki lehet? Orbánék máshoz sem értenek,mint lenyúlnak.Pénzt ötletet,ingatlant,stb. Orbán ebben tényleg jobban teljesít.
nemecsekerno_007
2019. december 09. 14:22
Jó lenne videó, az úgy viccesebb :)
afterall33
2019. december 09. 13:56
Köpjék mán ki, vagy nyeljék mán le ! Ne görcsölögjenek tovább ! Nem veszik észre, hogy senkit sem érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!