Novák Katalin: Minden eddiginél magasabb összegű lesz a novemberi nyugdíjprémium

2019. október 02. 15:17

A nyugdíjprémium maximális összege 22 ezer, átlagos összege pedig 20 ezer forint lesz – mondta el az államtitkár.

2019. október 02. 15:17

Minden eddiginél magasabb összegű lesz a novemberi nyugdíjprémium, amelyre minden nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő – mintegy 2,5 millió – ember jogosult – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Katalin közölte: a nyugdíjprémium maximális összege 22 ezer, átlagos összege pedig 20 ezer forint lesz. „Mindenki, akinek 80 ezer forint vagy annál magasabb a havi nyugdíja, jogosult lesz novemberben a 22 ezer forintos nyugdíjprémiumra” – mondta az államtitkár.

Hangsúlyozta: a novemberi lesz az eddigi legnagyobb összegű nyugdíjprémium, mert most a tavalyi és a tavalyelőtti évnél is nagyobb mértékben nőtt a magyar gazdaság.

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. október 02. 19:03
Most minden Fideszes álljon meg egy percre. Keresztényként tegye össze a két kezét és mondjon hálát az úrnak, hogy a dolgozó magyarság pénzéből erre is jut. Azért nehogy már mindent a kormánynak köszönjünk meg. Én köszönöm a magyarországon dolgozó és az ott kitartó emberek járulékait, befizetett forintjait az államkasszába. Köszönöm, hogy dolgoztok a magyarokért, magyar munkások! Ez lenne a minimum a kormány részéről. Nem mellesleg ez elég jó propaganda, hogy a narancssárgára tegyék a voksot, akik eddig még nem voltak biztosak! ;)
3M..
2019. október 02. 18:10
És a januári? Szebb Jövőt!
balbako_
2019. október 02. 18:03
Tisztességes gesztus a kormánytól.
Házmester
2019. október 02. 16:35
Na most akkor mindeki egyszerre feláll és tapsolva kiáltja HAJRÁ MAGYAROSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!