Ilyen lett a városligeti Nagyjátszótér

2019. október 09. 07:44

Az őszi tanítási szünet elejétől vehetik birtokba a családok.

2019. október 09. 07:44

Elkészült Magyarország egyik legkomplexebb és legkorszerűbb játszótere a Városligetben a Liget Budapest Projektnek köszönhetően – írja YouTube csatornáján a Liget Budapest Projekt. A játszótér az őszi tanítási szünetben, október 26-án nyílik meg a családok számára.

„A játszótér az őszi tanítási szünet első napján, október 26-án megnyitja kapuit a családok előtt – jelentette be Baán László a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa. A több mint 13.000 négyzetméteres parkrészbe közel félszáz különleges játékelemet állítottak fel. A Nagyjátszótér központi eleme egy háromszintes mászóka, amelyet Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye inspirált. A városligeti gyermekbirodalomban minden korosztály számára külön csúszdarendszereket, fészek-, kör-, mérleg és függőhintákat, kötélpályákat, forgójátékokat, egyéni és páros rugós játékokat, trambulinokat, többféle homokozót és vizes játékokat is telepítettek. A Nagyjátszótér megnyitása az első jelentős mérföldkő a család- és gyermekbarát Városliget kialakításához vezető úton, a Liget Budapest Projektnek köszönhetően összesen 7 új játszótér kap helyet a megújuló parkban.”

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:46
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
formaegy
2019. október 10. 12:38
Vajon Karácsony polgármesternek nevezett parazita mennyivel járult hozzá? Ja, ő szívesebben nézte volna tovább a lepusztult, dudvás, szemetes, korhadt fák, feltört betondarabok ocsmányságát. Minden ellen vergődnek ami széppé, élhetőbbé teszi a hétköznapi életet, ami örömöt, felszabadultságot okoz a gyerekeknek. Azért milyen érdekes. Ez az Orbán-Tarlós mindent ellop, és milliárdos beruházások sokasága valósul meg. Mindez a gazdasági fejlődés, béremelések, munkahelyek, családtámogatás stb.stb. mellett!!!
hunnia
2019. október 10. 07:17
A Fidesz/Város tényleg rengeteg felújítást és újat épít. De jó lenne ha pénzt nem csak az új, hanem inkább a kevésbbé új karbantartására fordítanák. Mikor utoljára jártam a Nemzeti szinházban, volt fal ahol a tapéta hámlott. A Keletinél az aluljáróban nagy csempék hiányoznak a falról már kb. egy éve. Nagyo rossz benyomást kelt. Az ilyesmi nem is kerülne sokban, csak egy kis figyelemre. Nem csak a nagy dolgokra kell figyelni, hanem a kicsikre is.
Sulammit
2019. október 09. 20:02
Szuper ez a játszótér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!