Hubay: Veres Pál csapata szétesett

2019. október 08. 21:01

A miskolci fideszes országgyűlési képviselő szerint Veres Pál vállalhatatlan lett, mert valójában a bukott MSZP-s és DK-s politikusok foglya.

2019. október 08. 21:01

Hubay György miskolci fideszes országgyűlési képviselő szerint szétesett Veres Pál ellenzéki polgármesterjelölt csapata. A fideszes országgyűlési képviselő kedden a borsodi megyeszékhelyen sajtótájékoztatón azt is közölte, hogy Veres Pál pedig vállalhatatlanná vált, mert „bukott MSZP-s és DK-s politikusok foglya lett”. Hubay György azzal kapcsolatban beszélt erről, hogy az ellenzéki Velünk a Város elnevezésű csoport miskolci 14-es egyéni választókerületben induló képviselőjelöltje, Csontos Róbert kedden visszalépett a jelöltségtől. Megjegyezte: az LMP-s politikus világosan ki is mondta indokait.

Vállalhatatlanná lett Veres Pál, mint független jelölt, mert valójában a bukott MSZP-s és DK-s politikusok foglya lett, és vállalhatatlan lett mint polgármesterjelölt, ha olyan súlyos pénzügyi csalással vádolt személlyel találkozgat, mint a volt szocialista tanácsadó, Szőke Tibor” – idézte Csontos Róbert szavait Hubay György. A fideszes képviselő úgy fogalmazott: „a Velünk a Város jelöltjének visszalépésével világossá vált, hogy meztelen a király; Veres Pál csapata szétesett (...), a választásnak mint bukott jelölt és mint bukott csapat vágnak neki”. Kijelentette: Veres Pál hazudott és félre akarta vezetni a miskolciakat, amikor azt állította magáról, hogy civil és független, miközben „csapatának olyan – a városban már számtalanszor csúfosan leszerepelt – tagjai vannak, mint Simon Gábor bukott MSZP-s országgyűlési képviselő, (...) támogatóinak listavezetője pedig Gyurcsány Ferenc főideológusa, pártjának elnökségi tagja Debreczeni József”.

Hubay György egyúttal hangsúlyozta: Veres Pál csapata „hazudott akkor is, amikor közvélemény-kutatási adatokat hamisítottak” azért, hogy meggyőzzék a miskolci választókat arról, „nagyon is érdemes rájuk szavazni, olyannyira vezetnek”. Ezzel szemben a felmérést készítő Závecz Tibor (Závecz Research) kért helyreigazítást tőlük, cáfolva állításaikat, mert „pontosan az ellenkezőjét mérte annak, amit a Velünk a Város hazudott” – mondta a fideszes politikus. Hubay György kiemelte: éppen a Fidesz-KDNP miskolci polgármester-jelöltje, Alakszai Zoltán vezet tíz százalékkal. A képviselő szerint a Velünk a Város „minden állításáról kiderült, hogy aljas hazugság”. Arra kérte a miskolciakat, hogy vasárnap ne engedjék a hatalom közelébe „ezeket az elemeket”. „Miskolc nem lehet ellenzékben, maradjon erős kezekben a város, maradjunk nyerő oldalon, szavazzunk a Fidesz-KDNP jelöltjeire és Alakszai Zoltánra” – zárta szavait.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. október 09. 13:23
Remélem a vöröspali rábaszik a sompolygásra.EZT PONT "IGY" NEM(!) SZABAD(OTT) VOLNA CSINÁLNI, AHOGYAN AZT Ő MEGKISÉRELTE. SUSZTER MARADJ A KAPTAFÁNÁL, TANÁR MARADJ A KATEDRÁNÁL! VÖRÖSPALI A 'ZEMBEREK SZEMIBEN LETT VÓNA EGY TISZTELETREMÉLTÓ MATEK-, ÉS FIZIKATANÁR, HA NEM KEZD BELE EBBE A MARHASÁGBA. "IGY" A VÁROSNAK TÖBB, MINT A FELE KOPKÖDNI FOG, HA CSAK A NEVÉT MEGHALLJA. KELLETT EZ NEKI? MINEK?
csicseriborso
2019. október 09. 10:29
Végignéztem a hozzá tartozó képviselőjelölteket is. Hát... Csupa régi arc, régi pártokból álló lista. Nem igazán tetszettek. Így már nem igazán van lesz lehetősége azt csinálni amit szeretne. Emberként egy tisztelt polgár volt, könnyen lehet hogy bukott politikus lesz. Én nem szavazok Miskolcon, mivel a környéken élek, de rálátásom van olyan dolgokra is, amit az átlagember nem ismer. Majd meglátjuk. Mindenesetre ha Veres győz, Miskolcnak nem nagy jövője lesz. Mostanában kezdett a város kikecmeregni a rendszerváltás sokkjából, nem lenne jó ha ez a lassú fejlődés is megakadna.
Coccothraustes
2019. október 09. 09:01
Iskolaigazgató? Akkor "nagyon" sokat ért a városvezetéshez.
buckafej
2019. október 09. 07:59
Veres Pál egy balek. Talán unta már a gimnázium igazgatását, és hízelgett neki, hogy lehetne egy megyei jogú város polgármestere. De nulla közigazgatási tapasztalata van és egy DK- tól a Jobbikig terjedő vegyes (moslék) koalíció áll mögötte, akik az orránál fogva vezetnék ezt a balféket. Olyan figurák, mint a DK- s Orbán gyűlölő Debreczeni József és társai. Nekik azért jó a Pali, mert a háta mögött lophatnak kedvükre és kiépíthetnek egy kormányellenes bázist. A kérdés, hogy ez Miskolcnak, a miskolci polgároknak jó lenne- e?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!