Nógrádi Áron: A tanárok érdekében is tartják a diáksztrájkot

2019. szeptember 04. 14:17

5-6 ezer sztrájkoló tanulóval számolnak a diáktüntetés szervezői.

2019. szeptember 04. 14:17

A diáktüntetés egyik szervezője volt az ATV Start című reggeli műsorának vendége. Nógrádi Áron szerint a magyar társadalomban erősíteni kell azt a tudatot, hogy a tanár neveli ki a jövő nemzedékét és ezért nagyobb megbecsülést és magasabb béreket érdemel.

Kérdésre válaszolva Nógrádi elmondta, hogy szerinte az egész oktatás megreformálására lenne szükség. Véleménye szerint modernebbé kéne tenni az oktatást, példaként Finnországot, Norvégiát és Franciaországot említette.

A diáktüntetés szervezője szerint az egyik fő probléma, hogy sokan nincsenek tisztában a köznevelési törvény tatalmával. Hozzátette, hogy ezért is szerveznek különböző fórumokat, ahol tájékoztatják a diákokat és a szülőket.

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2019. szeptember 05. 21:29
Ne tanujj tinó, és ökkör se lesssz belöled
Toronyőr
2019. szeptember 05. 19:58
Kis karon ülő buzi, egyél több spenótot, és eredj az apád faszára!
tango47
2019. szeptember 05. 19:55
Láttam néhány "szónok" fellépését a tüntetésen. Nehezen nyögtek ki egy épkézláb mondatot. Ha az a fő mondanivaló, hogy fizessenek többet a tanároknak, és modernizálják az oktatást, bármi is legyen az (a legény(?) sem tudta megfogalmazni), ezért sztrájkot hirdetni elég szánalmas próbálkozás. De persze majd konferenciáznak is, ahol majd ő is fellép, hogy hol és mikor, azt majd időben eldöntik. Egyet mindenesetre megtudtunk: a waldorf iskola sem biztosíték arra, hogy makogás helyett a diák megtanul kommunikálni.
justiceforhungary
2019. szeptember 05. 19:42
nézd a fikát hogy pofázik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!