Havasnak, Hontnak, Para-Kovácsnak nem tetszik a Mandiner hetilap

2019. szeptember 13. 19:42

Összeomlottunk. :( Bónusz: Perjés niggerezik.

2019. szeptember 13. 19:42
null

A Saller vendégei: Havas Henrik, Para-Kovács Imre, Perjés Zoltán, Hont András, Balogh Gábor, Gulyás Balázs és Bakos Zoltán.

Nem tetszik nekik a Mandiner-hetilap.

Összeomlottunk. 

Ha ön szerint a humor és tehetség netovábbja a trágárkordás, klasszikus Havas-stílusban, Heti Hetes-jelleggel, szeretni fogja a Saller adását!

Bónusz: 25.30-nál Perjés niggerezik egy kiadósat, „alacsony, kopasz nigger”-eket emlegetve.

Az egymást hergelő, elhasznált értelmiségiek, közülük is főleg Havas szerint a Mandiner kinézete Heti Válasz-koppintás. Nézzük! Íme, az utolsó Heti Válasz-címlap:

És az első Mandiner-címlap:

Láthatóan sem a színvilág, sem a betűtípus, sem semmi más nem hasonlít a Heti Válaszéra. Ahogy a rovatstruktúra is teljesen más, és a szerzőgárda is. A Heti Válasz utolsó időszakában nem volt kerete a címlapnak, nálunk van. A legtöbb magyar hetilap pirossal dolgozik, mi arannyal. A Heti Válasz betűtípusa teljesen más, mint a Mandineré. És még sorolhatnánk a különbségeket. De ezeket a nagy öreg „médiaszakértők” nem vették észre. 

Köszöntük a reklámot!

 

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. december 10. 08:18
"...Havasnak, Hontnak, Para-Kovácsnak nem tetszik a Mandiner hetilap." NNO! VAN VALAMI BIZTATÓ IS EBBEN A 'ZÉLETBEN!
formaegy
2019. december 09. 12:40
Most őszintén. Ki nem szarja le, hogy az említetteknek mi tetszik, és mi nem? Az, hogy magukat "észkombájnnak" tartják, attól még nem igaz. Ha játszani lenne kedvem a szóval, akkor azt írnám, hogy igen, ők azok akiknek az eszét a kombájn "levágta" annyi maradt mára amennyi látszik.)))
toef36
2019. október 12. 16:41
Nem csodálkozom...HÁT EZ BIZONY ELÉG para...
toef36
2019. október 12. 16:36
Nem csodálkozom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!