Sallai Róbert Benedek kilépett az LMP-ből

2019. június 05. 12:04

Puzsérhoz már közelebb áll politikailag.

2019. június 05. 12:04

Sallai Róbert Benedek szerdán a Facebookon jelentette be távozását az LMP-ből.

Elmondása alapján idén már egyáltalán nem fizetett tagdíjat, lélekben pedig már tavaly nyár óta készül erre. Úgy érzi, a jelenlegi „identitászavaros, ungárpetikés LMP-hez” már semmi köze, Kanász-Nagy Máté ügyvezető elnök minapi nyilatkozata pedig „kicsapta a biztosítékot”.

„Életem egyetlen párttagsága volt, alapítója, egyik létrehozója voltam az LMP-nek, megtiszteltetés volt Schiffer András vezette frakcióban dolgozni, de már jó ideje vállalhatatlannak érzem az LMP ténykedését” – írja a politikus.

Elmondása szerint nem tartotta jó ötletnek a Puzsér mögé történő elhamarkodott beállást, de most már politikailag közelebb áll hozzá a főpolgármester-jelölt, mint az LMP.

Végezetül megköszönte az LMP tagjainak a korábbi bizalmat, illetve, hogy ennek köszönhetően kijárhatta a „nagy iskolát" a magyar Országgyűlésben.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pot_ember
2019. június 05. 17:22
Sallai megy Hadházi jön, a színvonal...... (küszöb alatt)
dakotasámán
2019. június 05. 14:54
"kijafasz" az a Sallai R Benedek ? nagyon felejtős.
annamanna
2019. június 05. 14:54
Két agresszív elmebeteg, persze hogy közelebb érzi magához a druszáját. A két Rinya Róbert.
balbako_
2019. június 05. 14:47
Egyetlen történelmi tette lett volna, ha jól porszívón vágja Hadházyt állítólag az sem történt meg. Ergo mehet a süllyesztőbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!