Ellenzéki közös polgármesterjelölt indul Dunakeszin

2019. június 09. 14:03

A közös jelölt szerint a legfontosabb feladat a zöldfelületek növelése.

2019. június 09. 14:03

A dunakeszi ellenzék, öt párt és egy mozgalom egyetlen közös jelöltet indít a város fideszes jelöltje ellen az őszi polgármester-választáson – jelentették be vasárnap. Abban is megállapodtak, hogy az ötvenezer lakosú Pest megyei város mind a tíz körzetében közös képviselőjelölt indul majd.

A dunakeszi sajtótájékoztatón a közös polgármesterjelölt, a függetlenként induló Gerner Péter elmondta, hogy több hónapos egyeztető tárgyalások eredményeként jött létre a megállapodás az MSZP, az LMP, a DK, a Momentum, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom között. Sikerült a város érdekeit szem előtt tartva az ellentétes politikai nézeteket háttérbe szorítani – emelte ki.

A közös jelölt arról is szólt, hogy a gyors ütemben fejlődő agglomerációs városban a lakosság lélekszámának növekedésével nem tart lépést az infrastruktúra fejődése. Kevés az óvodai hely, az óvodák, iskolák zsúfoltak, gyakoriak a közlekedési dugók – példálózott –, hozzátéve, hogy ezen a helyzeten akarnak változtatni. A legfontosabb feladat a zöldfelületek növelése – tette hozzá.

Városfejlesztési koncepciójuk összeállításához a következő hetekben a pártok képviselői felkeresik a városban élőket, hogy az ő véleményük szerint alakítsák ki a végleges programot – közölte. 

Gerner Péter az MTI-nek azt mondta, hogy informatikusként, menedzserként a vállalkozásában kellő tapasztalatra tett szert ahhoz, hogy a várost sikerrel tudja vezetni, ha elnyeri a választók bizalmát.

(MTI)

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisspiroska
2019. június 12. 13:24
Ez az ember egy gyökér! Ismerem, ha kell, ő geologus és Paks II-ről ír baromságokat, ha kell informatikus, igaz azt se tudja, mire való a CTRL+C, egy liberális bunkó, aki megbukott vezetőként, megbukott vállalkozóként, és most politikusként szeretné tönkretenni a várost! Isten óvja Dunakeszit tőle! Hajrá Fidesz!
dmnr
2019. június 11. 13:31
Az vicces, hogy egy elég zöld, kertvárosban a zöld területek növelésével kampányol, majd emellett az infrastruktúra hiányát emeli ki, meg a dugókat. Na most ez a kettő nem annyira működik együtt. Vagy az új utak, épületek a föld alatt lesznek?
Pelbi
2019. június 10. 19:52
És a közigazgatáshoz is ért? Rákospalotán ellenzéki pm van. Nem is történik semmi. Azaz valami azért van. Rohad le a kerület.
Kegyes urunk Karolus
2019. június 10. 16:49
Gyurcsány takaroggy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!