Mi Hazánk Mozgalom: Van cigánybűnözés Magyarországon

2019. május 08. 13:28

A cigány-magyar együttélés szabályait is megváltoztatná a mozgalom – mondta Fülöp Erik a szervezethez tartozó független országgyűlési képviselő.

2019. május 08. 13:28

A Mi Hazánk Mozgalom mindenféle migrációt elutasít, ez a párt európai parlamenti választási programjának első és legfontosabb mérföldköve – jelentette ki Fülöp Erik a szervezethez tartozó független országgyűlési képviselő szerdán Szekszárdon, sajtótájékoztatón.

A politikus úgy fogalmazott, hogy miután a déli határkerítés megépítésének ötlete Toroczkai Lászlóé, a párt elnökéé volt, a Mi Hazánk a kerítés megtartása mellett a „magyar belügyhöz tartozó, egyéb jellegű” határmegerősítést is megvalósítana, ami elengedhetetlen Európa számára.

Fülöp Erik azt mondta, hogy  a mozgalom a cigány-magyar együttélés szabályait is megváltoztatná; elsősorban a családtámogatási rendszer módosításával próbálnák visszaszorítani a „megélhetési gyermekvállalást”, ami – szavai szerint – a cigányság körében főként Kelet-Magyarországon elterjedt. A párt a családtámogatásokat három gyermek után a szülő munkaviszonyához kötné – tette hozzá.

„A Mi Hazánk Mozgalom ki meri mondani, hogy van cigánybűnözés” – jelentette ki. Mint mondta, a Mi Hazánk szigorúan újra alkotná a büntető törvénykönyvet, bevezetnék a szibériai bérrabtartás intézményét, életellenes és terror bűncselekmények esetén pedig visszaállítaná a halálbüntetést.

A képviselő megemlítette, hogy pártja olyan társadalmi csoportokat is szeretne képviselni, amelyeket „az elmúlt évtizedekben a politikai pártok elfelejtettek”. Emlékeztetett arra, hogy a mozgalom kezdeményezni fogja a kilakoltatási moratórium meghosszabbítása érdekében rendkívüli parlamenti ülés összehívását.  Szeretnék elérni a devizahiteles törvények módosítását is – mondta Fülöp Erik.

(MTI)

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toledo
2019. május 09. 03:26
Nevezd meg ki fogja , ki akarja megoldani aMHM-on kivűl a jelenlegi számottevő politikai orgánumok közül? Érdeklődve várom válaszod!
kola
2019. május 08. 17:25
Évtizede cigányoznak. Azon kívül semmi. Zéró. Esetleg valami elképzelés? Mit kezdenétek a gyerekekkel? Falvakkal? Hogy akarjátok integrálni őket? etc.... konkrétum semmi.. csak a vastag gyűlölet.. ezek is libsik.. mocskos kaméleon banda.Hiteltelen.
drkovax
2019. május 08. 16:38
Meg, ugye kis Tutsek, van "politikusbűnözés" is ? Épp te ne tudnád, aki csak a családi meg a gyurcsányi kapcsolatok eredményeként nem ültél még ?
Pelso j.
2019. május 08. 15:12
Nem igaz, nincs. "két hét alatt rend lesz"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!