Káromkodva üzentek Bayer Zsoltnak a tizenikszesek

2019. április 03. 08:18

Leprolizta a Magyar Nemzet munkatársát a Momentum utánpótlásának színe-java, akik a várbeli lakása előtt akcióztak.

2019. április 03. 08:18

A kedd esti akcióról természetesen videó is készült, ezen három tagjuk, Barnabás, Soma és a Sárga Pulcsis Srác mondta el véleményüket a kamerába. Mivel utóbbi keresetlen szavak kíséretében „prolinak” titulálta a publicistát, így szó szerint nem idézzük a mondanivalójukat, de a lényeget össze lehet foglalni: az ellen tiltakoztak, hogy „egy tankönyv áráért” bérel a Várban lakást Bayer Zsolt, emellett felemlegették neki a lakhatási válságot is, valamint kiálltak a publicista által – szerintük megtámadott – Nagy Blanka mellett.

Természetesen a szokásos ellenzéki felirat-készítés sem maradt el, igaz, most festékek helyett krétával rajzoltak különböző Orbán Viktor és kormány-, valamint Fidesz-ellenes feliratokat az aszfaltra.

Összesen 362 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. április 06. 06:33
Úgy látszik az egész ballib már annyira LEGYENGÜLT, hogy down-kóros, elmebajos, kihizott bunkócska proli, kiskölyköket muszáj nékijek bevetni HÜLYESÉGTERJESZTÉS CÉLJÁBŰL! Jólnéznek ŐK ki! Megjegyzem: már az ÉLTANULÓ Nagy Blanka is olyan kövérséget mutatott, mint egy jólfejlett-miskárolt mangalica emse. (halad a DK-s Vadai Ági pédaútján--elhizás tekintetjében, szépen)
tevevanegypupu
2019. április 05. 14:26
Ahogy látom a lipótvárosi srácok szeretnének a várba költözni..
fogas paduc
2019. április 05. 13:37
Barát Etele eléggé libsibolsi? A kutyát nem érdekelte.
kaltran
2019. április 05. 10:36
Kérdéseim: 1. Miért gyerekekkel, gyerekek háta mögött szaroznak? 2. Ki küldte őket? 3. Érdekes, hogy Újhülye lakásügye óráján bukkant fel ez a pamflet. 4. Minden "RENDES" azaz gazember ügyvéd tudja, hogy kell az ilyen ügyeket intézni. Kukkantsanak bele egy ingatlanhirdetési dömpingbe, ahol önkormi bérlakásokat kvázi árusítanak természetesen betartva a lepapírozás fázisait. Zamecsnik uram a megmondhatója, hogy megy az ilyesmi, de a Bárándy klán is útmutatásokkal szolgálhat. Bayer nyilván csillagászati összeget fizetett az eredeti bérlőnek, de ez sehol nem ugrik ki. 5. A lakosság 90 %-ának vannak ehhez hasonló necces umbuldái - csak nem vallják be, elsikálják mint a taknyot a fal mellett. Kíváncsi lennék, az összes támadó politikus és újságíró kis stiklijeire, ingatlanpanamáira, csúszópénzes megvesztegetésére - ne mondja nekem senki, hogy szinte az egész ország nem így él - mert jószerével nem élhet másként, az összes főbb törvény ilyen. Buta és használhatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!