PS: „Jakab Péter szerint mindenki antiszemita, csak ő nem”

2019. február 18. 18:12

„Nem zsidóztam” – mondta Jakab Péter a Pesti Srácoknak.

2019. február 18. 18:12

Hosszú szóváltásba keveredett antiszemitizmusról és zsidóságról Jakab Péter jobbikos képviselő és Szarvas Szilveszter, a Pesti Srácok újságírója a Parlament folyosóin Jakab Péter korábbi kijelentéseiről és az Echo tévé Keménymag című műsoráról. 

A Pesti Srácok a videóhoz kapcsolódó cikkében a következő kérdést is felteszi: „Ha ugyanis ő (tudniillik Jakab Péter – a szerk.) a zsidó dédapja miatt nem lehet antiszemita, akkor vajon mi a helyzet a zsidó dédapával és dédanyával rendelkező Ambrózy Áron esetében?”

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2019. február 19. 19:06
Szerintem felejtsük el Jakab Pétert, mintha nem is létezne. Mindenki aki hozzá ér - megégeti magát. Most már nem csak a Keménymag, hanem Szarvas Szilveszter és László Petra is büntiben van. És a baráti tűz is folytatódik, Kövér László csapta ki őket a Parlamentből. Pajtikáim, még egy két ilyen intézkedés, és a Fidesz ott fog állni meztelenül, nyerhet akár 6/3-al is mindig saját magát szúrja tökön!
villogókékfog
2019. február 19. 08:23
- Ismeri Jakabot? - Nem! - És Grünt? - Arror inkább Jakabot.
balbako_
2019. február 19. 07:44
Az ellenzéki butaság etalonnak ez a fasz is megfelel. Egy férfi Bangóné.....
Bell & Sebastian
2019. február 18. 23:47
Nem azért mondom, de ha ezt még büntethetővé is teszik, akkor nagyjából maga alá szart az, aki bevezeti a törvénykezésbe. Lábon lövi a lopott pejkót, ahogyan Orbán Viktor mondaná, nagyon vicceskedve. Csak van az a nyalakodás, amit túl lehet tolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!