Az LMP és a székely autonómia

2019. február 28. 11:13

Hangosat mosolyogtam, amikor olvastam, hogy az LMP belefoglalta EP-választási programjába a székely autonómia kivívását.

2019. február 28. 11:13
Orbán János Dénes

„Hangosat mosolyogtam, amikor olvastam, hogy az LMP belefoglalta EP-választási programjába a székely autonómia kivívását, a multik és a klímaváltozás – kiemelten a poloskainvázió – problematikája mellé. Az LMP és a székelyek között tehát dialektikus összefogás körvonalazódik. Van egy sanda gyanúm, hogy erről a székelyek is csak a sajtóból értesültek, ugyanis nem hallottam arról, hogy Székelyföldön magyarországi politikusokat pszichológusi és pszichiáteri kezelésben részesítettek volna mostanság.

»A disznóólamat nem bíznám rád« – kedveskedett a székely atyafi Vona Gábornak tavaly márciusban, mikor az Marosvásárhelyen kampányolt. Nem tudom, mire számít az LMP, amikor az egyetlen ember, akinek van némi fogalma egy disznóól gondozásáról – azaz Sallai Benedek – mellékvágányra szorult. (...)

Megértem én, hogy az európai parlamenti programba bele kellett foglalni valamit, ami a nemzeti oldal érdeklődését is fölkelti, szimpátiáját elnyeri, de bocsássanak meg nekem, ha kajánul vigyorogni kezdek, amikor magam elé képzelem Demeter Mártát, amint gumicsizmában téblábol Csíkszentsimonban, és a nagy barátkozás közepette megpróbálja elmagyarázni János bácsinak az ökoliberalizmus és az etnikai auto­nómia összefüggéseit, valamint az antiorbánizmus filozófiáját, némi feminizmussal fűszerezve.”

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kókuszka
2019. február 28. 18:32
Ha az LMP a nyugati partnereinél és a zöld pártoknál is el tud érni valami érdemlegeset a székely autonómia ügyében, akkor majd esetleg elhiszek valamit abból, hogy komolyan is gondolja amit mond, de addig ennek nagyon kevés hitele van, főleg így kampány időszakban.
Pelso j.
2019. február 28. 17:43
mosolyoghatsz is...... Gazdáidnak hála ügyesen élősködsz és uszítasz a magyar adófizetők pénzén.
atila68
2019. február 28. 13:18
Mégegyszer nem hagyom magam átbaszni.
tóni vagyok tóni
2019. február 28. 12:47
Jánosdénes, te szexre éhes, te beszélsz, aki a saját barátod nőjét kúrogatod??? Takarodj az anyádba vissza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!