Molnár Zsolt: Az orosz bank kockázatot jelent

2019. február 27. 12:09

Egymásnak esett az ATV műsorában az MSZP képviselője és Stumpf András.

2019. február 27. 12:09

Az ATV Egyenes Beszéd Kontra című műsorában Rónai Egon műsorvezető, Stumpf András (Válasz Online.hu) és Bíró Marianna (Index) újságírók kérdezték Molnár Zsoltot, az MSZP politikusát a Nemzetbiztonsági bizottság legutóbbi üléséről. Demeter Mártával kapcsolatban Molnár elmondta, aránytalannak tartja a büntetést, miszerint a képviselőnőt kizárhatják a bizottságból. Leszögezte, Demeter nem követett el bűncselekményt és természetesen továbbra is országgyűlési képviselő marad.

Stumpf András a műsorban rákérdezett arra a szóbeszédre, miszerint Molnár „fedőtevékenységet folytat az MSZP-ben, valójában azonban a Fidesznek játszik.” Molnár személyes és politikai jellegű támadásnak minősítette a kérdést, felszólította az újságírót, hogy közöljön tényeket az üggyel kapcsolatban. Itt Stumpf a Direkt36 írására utalt. Az oknyomozó portál cikkében arról ír, hogy Czeglédy Gergő, aki Molnár Zsolttal is jó kapcsolatot ápol, kormányközeli üzletemberekkel összefogva virágoztatta fel a cégeit. Molnár Zsolt tagadta, hogy bizalmas kapcsolatot ápolna Czeglédy Gergővel. „Ön nem tesz mást, minthogy a Fidesznek dolgozik azáltal, hogy az ellenzéket szét akarja verni, és tulajdonképpen ez a küldetése” – intézte Stumpfhoz a képviselő. „Ne tegyen úgy, mintha ördögtől való elképzelés volna, hogy valamiféle együttműködés van az MSZP és a kormánypártok között” – hangzott el a Válasz Online újságírója részéről.

Szóba került az orosz fejlesztési bank ügye is: Molnár aggasztónak tartja, hogy a Putyin és Orbán megállapodása révén Budapestre költöző bankot a magyar pénzügyi szervek nem ellenőrizhetik, illetve munkatársai, akik nem magyar állampolgárok, diplomáciai mentességet élveznek. Molnár elmondása szerint bár az Alkotmányvédelmi Hivatal nem állapított meg nemzetbiztonsági kockázatot a bank ügyében, cáfolni sem tudta, hogy alkalmas lenne fedő jellegű tevékenységek folytatására.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ferenczb
2019. március 01. 03:11
'++Itt találsz mezztelen lányok környékeen : My.Su/Lanyok
tango47
2019. február 28. 11:45
Smink ide, vagy oda, Stumpf egy súlyosan beteg ember benyomását kelti (és ez teljesen független benyomásom attól, hogy mit gondolok egyébként róla).
harcimarci
2019. február 27. 21:10
Ugyan már. Ha az mszp hatalomra kerülne, hónapokon belül Moszkvában előszobáznának Putyinnál, majd a szokásos vérlázítóan pofátlan módon közölnék, hogy ez a Putyin, nem az a Putyin ,oszt jónapot.
Gyéressy Károly
2019. február 27. 19:31
Molnár Zsolt felmosta a padlót Stumpffal. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!