Megvan Dabóczi Kálmán utóda a BKK élére

2018. december 10. 14:38

Tarlós István Nemesdy Ervint fogja javasolni a BKK élére.

2018. december 10. 14:38

Megerősítette az Indexnek Tarlós István főpolgármester, hogy Nemesdy Ervint fogja javasolni jövő januárban a BKK élére, az akkor leváltandó Dabóczi Kálmán helyére.

Gyakorlott mérnökember, az apja tanszékvezető volt a műszaki egyetemen – mondta az Indexnek Tarlós.

Tarlós István maga kezdeményezte a jelenlegi BKK vezérigazgatójának, Dabóczi Kálmánnak a menesztését az e-jegy rendszer bevezetésének folyamatos csúszása miatt. Rosszul felmért, időhúzó tevékenység volt, ami nem maradhatott következmények nélkül, nyilatkozta a miértről a főpolgármester.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozaktamas
2018. december 10. 18:24
https://pestisracok.hu/gyurcsany-era-ketes-hiru-sztradaepito-hatterembere-ulhet-vitezy-david-szekebe/ Kíváncsi vagyok vajon a pestisrácok lehozzák-e újra a négy évvel ezelőtti cikküket, vagy most már simán elfogadott az, ami négy éve nem volt az.
még fokozza
2018. december 10. 17:13
Ha egy egeret betennénk egy labirintusba, hamarabb kitalálna mint a BKK összes közlekedéstervezője. Budapest közlekedése egy káosz. Dugó dugó hátán. A magyar mérnökök világhülyék.
zakar zoltán béla
2018. december 10. 16:41
Demszkijt akarjuk, a K-tér a miénk!.....Szabó Timikét, Bangónét és Szél BernaDETTÓt Luca székébe! Éljen IV. Ildikó!
Párhuzamos különvélemény
2018. december 10. 15:03
" az akkor leváltandó " Milyen kirúgás az ilyen? Már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy hónapok múlva ki fogja rúgni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!