Felfüggesztették állásából az Encsi Járási Hivatal vezetőjét

2018. december 19. 16:51

Büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

2018. december 19. 16:51

Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár utasította a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Kormányhivatal vezetőjét, hogy az Encsi Járási Hivatal hivatalvezetőjét azonnali hatállyal függessze fel az állásából – közölte a Miniszterelnökség szerdán az MTI-vel. 

A tájékoztatás szerint a Központi Nyomozó Főügyészség büntetőeljárást kezdeményezett a hivatalvezetővel szemben. Az Encsi Járási Hivatal vezetője Ódor Ferenc.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. december 20. 16:45
"A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján indult ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség – a Készenléti Rendőrség és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak bevonásával – tetten érte a vesztegetési pénzt átvevő egyik gyanúsítottat, majd az elkövetők lakóhelyén és munkahelyén kutatást tartott, és lefoglalták a korrupciós pénzt is, írja az ügyészség." https://index.hu/belfold/2018/12/20/odor_vesztegetes_bilincs_encs_hivatal_ugyeszseg/ Mi az, hogy "is"?
Valodi
2018. december 20. 16:24
Mélytengeri Varjú véleménye: "Tessék. Polt elmegy két nap szabadságra, mindjárt megtörténik baj. A TEK-esek honnan tudják, hogy hogyan kell fideszest fogni? Sohasem próbálták. Szerintem elengedik mint a sporthorgászok a halat. Most még csak készülnek, gyakorolnak..."
syphax
2018. december 20. 07:58
Ódor eredetileg ÁLLATORVOS volt--a prehisztorikus időkben, s mint ilyen nem is rossz szakember. Ő--Ódor-- nem kutyákkal, macskákkal, elefántokkal foglakozott, hanem tehenekkel,sertésekkel és baromfiakkal--tehát ú.n. haszonállatokkal. S ezt nagyon jól csinálta. Kár érte, ha "elfertőződött", mert tehetséges manus.
Valodi
2018. december 19. 20:58
Ha már Borsod megye, látni szeretném Mengyi Voldemort Roland és Tállai András vezetőszáras fényképét! Aztán jöhetne az "olimpiai bajnok" nyertes gazda, Kanyok 496 hektár Attila, meg az "edzője", dr. Szabó Csaba, a vörösiszap "kormánybiztosa".....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!