A miniszterelnök levélben keresi meg a Fidesz támogatóit

2018. december 29. 14:12

Orbán Viktor január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

2018. december 29. 14:12

Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak – közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-vel.   

Hidvéghi Balázs a közleményben azt írta: a kormányfő a levélben szót ejt a 2019 tavaszán tartandó európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor.

Hangsúlyozta, Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. „Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el" – tette hozzá.

A Fidesz politikusa közölte: az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem lehet számítani ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. „Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben" – írta Hidvéghi Balázs, aki szerint a Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A kommunikációs igazgató tudatta azt is, hogy a miniszterelnök levelének címzettjei csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.

(MTI)

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2018. december 30. 19:17
Már megint dübörög az amcsi kultúra.
tabakur
2018. december 30. 15:00
Az Eu-s parlamenti választásról van szó. Valóban nagy a tét. Már Orbánnak. Ha legalább 12 képviselőt nem tud küldeni a Néppárt frakciójába mehet a levesbe. A szóbeszéd szerint 20 képviselőt ígért a vezér. Azért 20 képviselő bejuttatásához kell egy nagy kampány jó sok milliárddal meg egy kicsi csalás is . Amint már megszoktuk a fiúktól.
Edvind Johnsson3.0
2018. december 30. 13:45
Ha ez az ára, hogy hazaárulók ne juthassanak ki Brüsszelbe, akkor áldoznunk kell a nemes cél érdekében.
sagirdilsiz
2018. december 30. 09:05
"Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak – közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-vel. " * itt valami tévedés van, nem a miniszterelnök keresi meg a FIDESZ támogatókat levélben,----- hanem: Orbán Viktor, a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség elnöke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!