Vadai: Lehet, hogy megússzák a politikusok

2018. november 26. 09:34

Vadai megfejtette, kinek mit kellene csinálni!

2018. november 26. 09:34

„Ennek az embernek börtönben kéne ülni, ehhez képest a magyar diplomácia tagjai (...) egy bűnözőt segítenek” – összegezte véleményét Vadai Ágnes a Gruevszki-ügy kapcsán. A Demokratikus Koalíció politikusa az ATV műsorában beszélgetett a magyar politikusok szerepéről, arról, kinek mit kellett volna csinálni, később pedig a hazánkban tartózkodó orosz titkosszolgálati munkatársakról is szót ejtett.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. november 29. 04:19
Vadai ITÉL elevenek és holtakfölött. Ő nagyon okos--nak véli-hiszi önmagát.Pedig segghülye,erőszakos és visszataszítóan RANDA. Épp mint egy HIZOTT DISZNÓ EMSE. (gyöngébbek kedvéért: nőnemű sertés jószág) Röf-röf-röf. Turkál az orrával a húgyban-szarban, mindenféle mocsokban! És mindezt rettentően élvezi.
libsimentes_övezet
2018. november 27. 21:36
Azért , hogy valami jót is mondjunk erről a lényről. Nincs gyereke. Ne szaporodj kucu!
amarna
2018. november 27. 09:39
..GERINCTELEN FÉREG....
voltospultos
2018. november 27. 07:53
Kedves Diktátorminiszterelnök Úr! Ez a Vadai Ágnes miért nincs még Recsken, vagy a Hortobágyon? Tanya, földpadló, petróleumlámpa, kintibudi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!