Kártérítések ideje

2018. november 29. 11:11

Tizenkét év jár egy leírhatatlanul aljas és megmagyarázhatatlan gyilkosságért, valamint mindjárt ötmillió forint „jutalom" is.

2018. november 29. 11:11
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„H. Dezső olaszliszkai illetőségű lincselő tizenhét évet kapott, amiért 2006-ban társaival a gyermekei szeme láttára, minden értelmezhető ok nélkül agyonverte Szögi Lajos tanárt. Majd H. Dezső lincselő – nyilván a maga akaratából és saját ötlettől vezérelve – a Helsinki Bizottsághoz fordult, beperelendő a magyar államot, mondván, rosszak a fogva tartási körülményei. A fényes tekintetű bíróság pedig most, a Helsinki Bizottság hathatós közbenjárásának hála, ötmillió forint »kártérítést« ítélt meg neki. Továbbá H. Dezső bestiális gyilkos jövő nyáron ki is jöhet a börtönből, ugyanis jó volt a magaviselete.

Vagyis tizenkét év jár egy leírhatatlanul aljas és megmagyarázhatatlan gyilkosságért, valamint mindjárt ötmillió forint »jutalom« is, mert gondolom, H. Dezsőnek mindenféle jogai sérültek odabent a börtönben (nem kapott csipetkét a bablevesbe).”

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2018. november 29. 12:28
A cikk szövegének nyilvánosságának felfüggesztése az igaz gondolatokat nem fedheti el. Nem a cikk gondolatai a büntetendőek. (örömmel vettem észre az újra megjelenést)
Jameson
2018. november 28. 21:08
Valami leállás nem lesz nálatok?! Unalmas ez a szemezgetés. Kicsit söprögetni kéne már a nemzetinek hazudott oldalon is!
Pelso j.
2018. november 28. 20:37
https://helsinkifigyelo.blog.hu/2018/11/28/bepillantast_nyertunk_a_magyar_idok_jellemtelensegebe
anegy_
2018. november 28. 19:58
A Helsinki Bizottság döntését át kell ruházni az éppen soros jogvédő-szervezetre, ha már volt kedves eljárni a gyilkos érdekében. Bűnpártolásban az állam nem vehet részt, és a rá szavazó polgártársak sem. Vagy: A szabadulóművésznek be kell nyújtani a számlát "az életben-tartásáért" különleges cellaőrizet és a megkülönböztetett bánásmódért". Szerintem kinullázza azt az idióta HB-i döntést.(nincs ingyen-ebéd, pláne diktatúrában) Vagy: Le kell szarni a HB döntést, az állam adósa marad ennek a féregnek élete végéig. Szabadulása után kössön saját magára "életbiztosítást", a jogvédők majd segítenek neki bankot választani. Sötétedés után meg jobb, ha otthon marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!