Volner János szerint folyamatosan zsugorodik a Jobbik

2018. október 24. 10:50

„Nem szabad ilyen őszintétlennek lenni, tehát ha nincs aktivista, akkor nem kell úgy tenni, mintha lenne" – fogalmazott Volner János.

2018. október 24. 10:50

Folyamatosan csökken a Jobbik létszáma – mondta Volner János független országgyűlési képviselő szerda reggel az M1 aktuális csatornán. Az ellenzéki párt parlamenti frakciójából október elején kizárt volt jobbikos alelnök felidézte, hogy azóta tiltakozásul ketten távoztak, s a lépésük újabb kilépési hullámot generált a pártban. Mint mondta, mivel a tagság egy része a Mi Hazánk Mozgalomhoz pártolt, a Jobbik nem tud mást tenni, mint az „alkalmazottait bevetni", azt a látszatot keltve, hogy társadalmi igényre válaszolnak akcióikkal.

„Nem szabad ilyen őszintétlennek lenni, tehát ha nincs aktivista, akkor nem kell úgy tenni, mintha lenne" – fogalmazott Volner János.

Erre példaként hozta az közmédia székházánál lezajlott keddi jobbikos akciót, amelynek résztvevőiről Facebook-oldalán írt. A Jobbik fizetett alkalmazottai állnak amögött, hogy tojással dobálták meg az épületet – mondta a politikus, hozzátéve: ott volt például az ifjúsági tagozat alelnöke, valamint országgyűlési képviselőjelöltek, a párt alelnöke.

Kitért arra is: a tévéfelvételek alapján kivehető, hogy Kálló Gergely, a Jobbik 11. kerületi választókerületi elnöke arra a kérdésre, hogy mikor kell dobálni, azt mondta: „ha Szaszi szól".  Szaszi, azaz Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója, aki a helyszínről irányította a tojásdobálást – állította Voner János, aki szerint ez egy jól szervezett, központi akció volt és nem arról van szó, hogy „spontán népharag" tört ki.

(MTI)
 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2018. október 24. 14:01
Hogy Volner ezt mondja, a rendben van. De, hogy ez MTI cikk, az nincs rendben. Az a fidesz aknamunkája. Sokat tettek, hogy szétverjék a Jobbikot - persze ebben sok jobbikos segített nekik. Mint a KDNP, a Kisgazdák, és mindenki más akik kicsit is riválisok voltak.
Senki Alfonz
2018. október 24. 13:14
Hidegben minden összemegy. Most nincs nagyon hideg, vagyis más az oka a zsugorodásnak!!!!!
hátakkor
2018. október 24. 12:39
Ez a faszi azt hitte, hogy Zazri kiugrásával az EP lista vezetőjeként havi 4 millát fog keresni.
cutcopy
2018. október 24. 11:53
Volner a Jobbik felszámolóbiztosa lett..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!