Szijjártó: Macron és Juncker bevándorláspárti politikus

2018. szeptember 07. 15:46

A francia elnök és az Európai Bizottság elnöke bevándorláspárti politikus, és azért bírálják és támadják Magyarországot, mert nem engedte be a bevándorlókat és megvédte határait – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

2018. szeptember 07. 15:46

Emmanuel Macron lesz a bevándorláspártiak vezetője az európai parlamenti választásokon, Jean-Claude Junckernek pedig személyes felelőssége van a bevándorlási válság kialakulásában” – közölte Szijjártó Péter. A miniszter kifejtette: mindketten azért támadják Magyarországot, mert azt akarják, hogy minél több bevándorló érkezzen Európába.

Módosítani akarják az európai lakosság összetételét, mi pedig ennek ellenállunk, és nem akarunk illegális bevándorlókat látni Európában” – jelentette ki Szijjártó Péter. Hozzátette: a közelgő EP-választásnak óriási tétje van, az Európai Unió szempontjából ugyanis nem mindegy, milyen összetételű Európai Parlament és Európai Bizottság jön létre, a bevándorlás támogatói vagy ellenzői lesznek-e túlsúlyban.

(MTI)

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. szeptember 09. 05:23
P.s.: A "MEGSZENTELŐ KEGYELEM ÁLLAPOTA" EGYÉBIRÁNT A GYÓNTATÓSZÉKBEN A FELOLDOZÁS RÉVÉN--A BŰNBÁNAT SZENTSÉGÉNEK(!!!) FELVÉTELÉVEL--ÉRHETŐ EL, ILL. KAPHATÓ MEG! DE CSAK AKKOR, HA VAN ÚN. BŰNBÁNAT ÉS ERŐS FOGADÁS. SAJNOS ÉN ÚGY LÁTOM: ÖNNÉL EGYELŐRE NINCS. PERSZE MÉG LEHET, AKÁR ÉLETE UTOLSÓ MÁSODPERCÉBEN IS.
syphax
2018. szeptember 09. 05:15
"Te vagy a nagyon sokadik, aki a világos kérdésekre nem válaszol. Ezek gyakorlatias kérdések és felém Jézus, ezen a módon tudna eljutni. A megszentelő kegyelem állapotába kerülésemet a meg nem válaszolt kérdések és akiknek feltettem, ők az akadályai az üdvözülés feltételének teljesítésében. Tessék, még egy objektív akadály, hogy valaki nem üdvözül, a feltétel hiányában." ILYEN NINCS! AZ ÖN ÜGYE AZ ÖN(!!!) ISTENNEL VALÓ KAPCSOLATA, ÉS NEM AZ ENYÉM. AZ ÉN(!) ÜGYEM AZ ÉN(!) ISTENNEL VALÓ KAPCSOLATOM. EZ A DOLOG NEM HÁRITHATÓ ÁT MÁSRA. GONDOLKODÁSA A FENTIEK SZERINT TORZ ÉS KERESZTÉNYIETLEN, mert minden ember MAGA--tehát: Ő MAGA--FELEL az Istenkapcsolatáért.Eleve BÚN(!) MÁSOKAT HIBÁZTATNI valakinek az ISTENKAPCSOLAT-BÉLI saját(!) problémáiért. Lényeg: ÖN CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG ÖNMAGÁT HIBÁZTATHATJA ISTENKAPCSOLATI ŰGYBEN, MÁS EMBERT SOHA!!! HA MÉGIS AZT TESZI, BŰNÖSEN CSELEKSZIK és így biztosan elkárhozik--sajnos. RÉSZLETEK LÉNYEGTELENEK. VÁDASKODNI NEM SZABAD-NA! Az OKOSKODÁSA ELEVE HIBÁS MINDEN RÉSZLETÉBEN! ÉS ÉN MAGAM IS BŰNÖS LENNÉK ha "belemennék" ezekbe a részletekbe, mert csacsiságokat és valótlanságokat ír. NAGYON SAJNÁLOM, mert nem kellene hogy így legyen. EGYÉBKÉNT SZÁMOMRA TELJESEN KÖZÖMBÖS ÉS INDIFFERENS, HOGY ÖN VAGY BÁRKI MÁS--ÚGYMOND--"KOMOLYAN VESZI-E(?)" AZ ÉN HITEMET VAGY SEM. ÉN STABILAN HISZEK ÉS KÉSZ, DE NEM(!!!) TÉRITEK! HA VALAKI KÖVETNI AKAR, KÖVESSEN A "FENTIEK SZERINT"! HA NEM AKAR, NE KÖVESSEN AZ Ő--ÉS A JÓISTEN DOLGA--AZ ÜGY. Ám az Ő "hűtlenségéért és bűneiért" ÉN NEM VAGYOK FELELŐS--semmilyen értelemben.
syphax
2018. szeptember 08. 20:56
Tehát. Az "önhibán kivül nem teljesitett BŰNTELENSÉGET" Isten olybá' veszi, "úgy értékeli" pontosan és egyenértékűen MINT A TELJESITETT BŰNTELENSÉGET. Ám a lényeg: VALÓBAN "ÖNHIBÁN KIVÜL"-i legyen az a "dolog", mert ha csak "ráfogtam azt" hogy ez és ez a bűnöm --úgymond--"nem az én hibám miatt van" hanem "mások", Jóska-Pista-Julcsa miatt akkor ISTEN ELŐTT "lebuktam", mert Isten PONTOSAN TUDJA ÉS LÁTJA-LÁTTA az igazi igazságot! Hogy mi ki és mi miatt van vagy nincs valami az én életemben, azt Ő még nálam is jobban és hitelesebben TUDJA! És ez BIZTOS.!
syphax
2018. szeptember 08. 20:22
"..megtudhatom Jézus bevállalása előtt a körülményeket?" MEG! Függessze tekintetét Jézusra odaadóan őszintén, DE NEM SKRUPULIZÁLVA-OKOSKODVA-GÖRCSÖLVE. NEKI ÉS FELÉ forduljon és HIGGYEN! És hát imádkoznia sem ártana--talán a Miatyánkot tudja....És főleg: NE PRÓBÁLJON "FOGÁST KERESNI"(!) Istenen ÉS JÉZUS KRISZTUSON!!! FOGADJA EL ŐT ELLENTMONDÓ GONDOLOATOK ÉS "DE" "ELLENBEN"-EK NÉLKÜL. HA EZT MEGTESZI, ELJUT HOZZÁ, NYUGALMA, BÉKÉJE ÉS ÜDVÖSSÉGE LESZ, MEGTALÁLJA ŐT. HA EZT NEM TUDJA MEGTENNI: NEM JUT SEMMIRE, EGÉSZ HÁTRALÉVŐ ÉLETÉBEN VIVÓDNI VITATKOZNI ÉS HADAKOZNI FOG-A TÖBBI EMBERREL IS, ÖNMAGÁVAL IS.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!