Szeptember 11.

2018. szeptember 11. 10:21

Pártunk és kormányunk már régóta szeptember 11-re készül.

2018. szeptember 11. 10:21
Sebes György
Sebes György

„Pártunk és kormányunk már régóta szeptember 11-re készül. Természetesen az Európai Parlament vitájára és arra, hogy ott megtárgyalják a Magyarországról készült jelentést. Érzékeltetik, micsoda katasztrófa lehet, ha azok kerekednek felül, akik szerint hazánkban nincs minden rendben a demokráciával. És közben nyilván eszükbe sem jut, hogy ez a dátum egy egészen másfajta katasztrófa miatt égett bele az emberiség emlékezetébe. 

Az a 17 évvel ezelőtti – véletlenül szintén – keddi nap megváltoztatta a világot. Nem csupán azért, mert a négy különböző helyen végrehajtott összehangolt támadásnak majdnem háromezer áldozata volt. Nem is azért, mert New Yorkban összedőlt a World Trade Center ikertornya, s az akkori események és következményeik a mai napig hatnak. Más lett Amerika, más lett a terrorizmus elleni világméretű küzdelem és az emberek hozzáállása is a világpolitikához, valamint alakítóihoz. Erősödött a félelem, hogy ezután bármi megtörténhet, mert köznapi valósággá vált egy olyan akció-sorozat, amilyen addig csak a filmkészítők képzeletében létezhetett.”

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a hun
2018. szeptember 11. 14:15
"Pártunk és kormányunk már régóta szeptember 11-re készül." Azt a 9/11-et, az eredetit, a te fajtád eszelte ki-te rohadék! Ilyen ördögi tervet csak ti tudtok kiagyalni. Meg, amik követték-mert itt egy láncolatról van szó, ne legyen bennünk kétség: Afganisztán / Irak / Líbia / Szíria - és a sornak nincs vége! Addig ugyanis nem nyugodtok, míg Irán megtámadásával lángba nem borítjátok a világot.
Korrupt Kornél
2018. szeptember 11. 12:05
de böszme vagy!!! elaludtál? "pártunk és kormányunk" neked és böszmetársaidnak volt. Fogadj be migrit, rd meg legközelebb a népszarába, hogy mennyit vállalsz.
annamanna
2018. szeptember 11. 11:16
https://www.youtube.com/watch?v=3iy2L9VeUfc
Megtalálta
2018. szeptember 11. 11:00
Az idült bolsi tetű nmár csak pártban és kormányban tud gondolkodni. A vérében a kis vörösnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!