Halálra vertek egy fiatal borászt Badacsonyban

2018. szeptember 09. 17:27

A rendőrség vasárnap azt közölte, hogy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakos, egyikük 29, másikuk 34 éves, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A helyiek szerint az elmúlt években egyre inkább lecsúszott a badacsonyi büfésor.

2018. szeptember 09. 17:27

Meghalt egy ember, miután két táraság dulakodni kezdett Badacsonyban – közölte a rendőrség szombaton honlapján.

A közlemény szerint a két társaság szombatra virradó éjszaka szólalkozott össze. Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.  A rendőrök két embert állítottak elő – tették hozzá.

A rendőrség vasárnap azt közölte, hogy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakos, egyikük 29, másikuk 34 éves, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Az Index adja hírül, hogy az áldozat egy balatonfüredi borász volt, akit két nagydarab férfi vert halálra egy parkolóban. A szóváltás már a büfében elkezdődött, és a behajtani tilos tábla alatt folytatódott. A fiatal férfit akkor is verték, amikor már földön volt. Mikor már nem mozdult, a két férfi el akart hajtani, de a közben odaérő biztonságiak megpróbálták megállítani őket, az egyikük paprikaspray-vel fújt be az ablakon. Ezután az autóval egy oszlopnak is nekihajtottak, majd az árokban kötöttek ki. Amíg a rendőrök kiérkeztek, a biztonságiak tartották őket ott. 

Laposa Bence borász, önkormányzati képviselő szerint  a településnek ezen a részén a szórakozóhelyi kínálat egy része sajnos sokszor olyan közönséget vonz, akik között és akik miatt az utóbbi időben egyre több balhé, verekedés van. Kardos Gábor, a Balatoni Kör szóvivője úgy véli: Badacsony alsó része évek óta csúszott egyre lejjebb, de idén durvult el igazán a helyzet. Az igénytelenség, ami itt megnyilvánult (a kínálatban és az alsó, part menti rész általános állapotában), egyre több balhés alakot vonzott. A balatoni borászok szerint felháborító, hogy az önkormányzatnak egy ember halála nem volt elég nyomós ok, hogy a hétvégi szüreti rendezvényeket lemondják

A polgármester és a képviselő-testület a leghatározottabban fel fognak lépni, és minden tőlük telhetőt megtesznek már a mai naptól azért, hogy a jövőben a település környékén se történhessen hasonló” – olvasható a polgármester közleményében.

Vasárnap fél hatra a fiatal borász emlékére megemlékezést szerveztek.

(MTI, Index)

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rony Tronco
2018. szeptember 10. 21:56
Laposa! A jó kurva Balaton pusztító privatizátor apáddal menj a francba hazudozni!
dzsefra
2018. szeptember 10. 20:30
"Kedves"Laposa Bence! Ne játszuk már az álszentet! Az Ön sátra este kivilágítva teljes erővel üzemelt a "rablósoron"! Miről beszél????
Toledo
2018. szeptember 10. 07:28
Sajnos ennek a ragyásképű- " jelentem az országban rend van miniszterelnök úr"- pintérnek a rendje alatt a "nem létező cigánybűnözés" zavartalanul burjánzik. A rendőrök az idétlen jogszabályok miatt tehetetlenek, a retkes bűnözők meg ezt gátlástalanul ki is használják. 50000(vagy 20000?)Ft-ig következmények nélkül lophatnak, és ezt többnyire azoknak kell elszenvedniük akik közelébe előfordulnak. Minden fajvédőnek cigányokkal jól ellátott lakóhelyet kivánok!
amarna
2018. szeptember 10. 05:37
Na ,ezért nem kell ide migráns---mert el vagyunk látva rendesen fekete bűnözőkkel !!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!