A Nemzeti Galériát népszerűsítette Will Smith

2018. július 30. 09:49

A Frida Kahlo-kiállításról lelkendezett Will Smith amerikai rapper és filmsztár.

2018. július 30. 09:49

„Went to the FRIDA KAHLO exhibit at @nemzetigaleria. WOW! If you don’t know about her life... Do yourself the favor!” – hirdeti a budavári múzeum kiállítását és Frida Kahlo művészetét Will Smith a több mint 77 millió követőjének.

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. július 31. 05:02
A festmények azért érnek sokat, mert a pénz nem. Vagyont nem lehet pénzben megőrizni, mert a pénzt folyamatosan és szándékosan rontják. A festmény viszont sokat ér, kis helyen elfér és megőrzi az értékét. Ezért nagy rá a kereslet. A festményvásárlók nem (csak) képeket akarnak nézegetni a falaikon, hanem biztonságban akarják tudni a vagyonukat, ami pénzben tartva sajnos nem lehetséges.
Akitlosz
2018. július 31. 03:58
Aha. Ez a Willi Smith valahogyan mindig arra jár mostanában ahol vele történik valami. A Lánchíd aztán meg ez a zöld szoba. Ez fizetett gerilla marketing kampány lehet.
DrPepper
2018. július 30. 19:41
Frida Kahlohoz nem tudok hozzászólni, de szerintem Will Smith felcseréli az exhibit és az exhibition szavakat. Az exhibit kiállítási tágyat jelent egy kiálltáson (exhibition). Bár az exhibit utalhat kiállított tárgycsoportra is de itt önálló kiállításról van szó.
kaltran
2018. július 30. 19:15
But you didn’t went to Átlók Galéria at Pesterzsébet, where the works of hungarian Hieronymus Bosch, Endre Rátkay could have been seen, which are much more genious than Kahlo's! A magyar kiállításszervezők pedig szégyelljék magukat!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!