A józsefvárosi ellenzéki jelölt nem szavazta volna meg a hajléktalanokkal kapcsolatos alkotmánymódosítást

2018. július 07. 18:03

2018. július 07. 18:03

Győri Péter nem szavazta volna meg az Alaptörvény legújabb módosítását, amely a hajléktalanok számára megtiltotta az életvitelszerű közterületi tartózkodást – a józsefvárosi polgármester-választás ellenzéki jelöltje erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt.

Szerinte a hajléktalanság kérdését nem rendőri eszközökkel kell megoldani. Azt viszont megígérte, hogy ha ő lesz a polgármester, akkor rövid idő alatt nagy mértékben fogja csökkenteni a hajléktalanságot.

A teljes adást itt tudják megtekinteni.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2018. július 08. 08:54
Attól még nem fog beleszeretni a szadesz-bagázsba, mert utálja a szintén szadesz (és bolsi) kötődésű bűnözőbandát.
balbako_
2018. július 08. 06:21
De nem is kérdezték meg őt, hogy nyomna, vagy sem szavazógombot lévén, hogy csak látogatóba mehet a Parlamentbe. (A választói bölcsesség így működött)
Gyéressy Károly
2018. július 08. 01:47
Győri Péternek szerencsére nincsen szavazata. Szarházi szdsz-es.
Mich
2018. július 07. 23:32
Persze, persze... a függőséget, a lakástalanságot és a közterületen élést "rövid idő alatt nagy mértékben fogja csökkenteni"... A libsibolsinácik mindent megígérnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!