Az eljárás államellenes, nem az Egán Ede program

2018. június 05. 19:45

Sokkal inkább maga az eljárás kezdeményezése államellenes, mintsem az alapítvány tevékenysége.

2018. június 05. 19:45
Dobsa István

„Már a középiskolában megtanították velünk, hogy »minden relatív«, de hogy egy gazdaságélénkítő program, mely kizárólag helyben működő, hivatalosan bejegyzett vállalkozásokat szándékszik segíteni, hogyan lehet szeparatista, ez erős fejtörést okoz.

Bárhonnan is nézzük, a program sokkal inkább az integrációt segíti elő, hiszen kis- és középvállalkozókat támogat a szülőföldön való boldogulásban, mindezek mellett a befolyt adók az ukrán államkasszát is gazdagítják. Ebből a szemszögből nézve, viszont sokkal inkább maga az eljárás kezdeményezése államellenes, mintsem az alapítvány tevékenysége.”

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. június 06. 11:53
Ukrajna a legjobb úton jár saját maga felszámolásában.
bunko_jobbos
2018. június 06. 10:07
Ha valaki elolvassa Egán Ede barátjának a könyvét (Kazárföldön), akkor rájön, hogy már Egánnak a neve is antiszemitizmus. Ebben az esetben azért, mert a zsidók ölték meg, tehát az.
Gyéressy Károly
2018. június 05. 21:37
A program Egán Ede nevéhez mérhetően nagyszerű. (A ballibeknek soha nem jutott eszébe ehhez hasonló sem.)
tevevanegypupu
2018. június 05. 21:35
Érthetetlen az ukránok viselkedése..iszonyat mit műveltek velük Sztalin idején..most ha nem is olyan mértékben, de ők is tönkre akarják tenni a nemzetiségeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!