Robert Spencer: Tanuljunk a közel-keleti keresztények elleni népirtásból

2018. május 04. 19:11

Európa lakosságára ugyanaz a sors várhat, mint a kiirtott közel-keleti keresztényekre.

2018. május 04. 19:11

Aki nem veszi fel az iszlámot, 'kufar harbi' (háborús hitetlen) lesz, aki szabadon megölhető az iszlám jog szerint. Ők sem hitték el, hogy megtörténhet – írja a Dzsihadfigyelo. 

A filmben szereplő Robert Spencer szerint ugyanaz, ami lerombolta a Közel-Kelet ősi keresztény közösségeit, Európában is elkezdődött, és mindez csak fokozódni fog, hacsak nem állítjuk meg. Ez a jövő vár Észak-Amerikára és Európára, ha a migránsáradatot nem lassítják és nem állítják le véglegesen.

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. május 06. 17:44
Sid Meier, Civilization sorozatában is van lehetőség vallási alapon szert tenni hegemóniára. Tessenek tippelni melyik vallással a legkönnyebb célt érni!
áfonya
2018. május 06. 04:00
Érvényt kell szerezni annak az 5000 szavazatnak mert az nagyon sok aktivista munkáját takarja és nem lehet ezt egy vállrándítással elintézni Felkérem a Fidesz vezetőit hogy érvényesítsék a törvényt és ha az nem elég világos és egyértelmű akkor tegyék törvényileg azzá mert ezt a hibát luxus elkövetni a Fidesz szimpatizánsok kárára.Továbbá a választási bizottság tagjainak kiosztott prémiumot kérem visszavonni mert nem végeztek jó munkát .ha ekkora törvény ismeret hiányából adódó hiba lehetett.
Nicolas
2018. május 06. 00:15
A nővéreim árat fizetnek az interneten 128 és 217 euró között óránként. 3 hónapig dolgozik, de a múlt hónapban 28497 eurót ért el, és csak pár óra van az interneten. ez az oldal ... >>>>>>>>>>>> https://goo.gl/yWNPyY
Megtalálta
2018. május 05. 17:27
Az iszlám egy fertőző ragály. Pestis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!