Reagálás a Fővárosi Ítélőtábla döntésére

2018. május 05. 10:54

A kormány tudomásul veszi, de nem ért egyet a Fővárosi Ítélőtábla ítéletével.

2018. május 05. 10:54
Kormányzati Tájékoztatási Központ

„A kormány tudomásul veszi, de nem ért egyet a Fővárosi Ítélőtábla ítéletével. Fenntartjuk az álláspontunkat, miszerint a külföldről támogatott, bevándorlást támogató szervezetek súlyosan veszélyeztetik Magyarország biztonságát. A kormány ezért a jövőben is minden eszközzel, így többek között a Stop Soros törvénycsomaggal is fel fog lépni az illegális bevándorlást támogató tevékenységek ellen. Az április 8-i választás eredménye is erre kötelez minket.”

MTI-OS

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. május 06. 20:00
Azért Hantó Tünde elgondolkodhatna a kis védencei dolgain.
áfonya
2018. május 06. 03:54
Érvényt kell szerezni annak az 5000 szavazatnak mert az nagyon sok aktivista munkáját takarja és nem lehet ezt egy vállrándítással elintézni Felkérem a Fidesz vezetőit hogy érvényesítsék a törvényt és ha az nem elég világos és egyértelmű akkor tegyék törvényileg azzá mert ezt a hibát luxus elkövetni a Fidesz szimpatizánsok kárára.Továbbá a választási bizottság tagjainak kiosztott prémiumot kérem visszavonni mert nem végeztek jó munkát .ha ekkora törvény ismeret hiányából adódó hiba lehetett.
KannibálTatárÚr
2018. május 05. 22:36
A kormány szüntesse meg a Fővárosi Ítélőtábla finanszírozását. Fizessék őket a helsinkiek.
1288-as Soros zsoldos
2018. május 05. 13:26
Hazudozni bizony csúnya dolog kedves kormány.Még akkor is, ha a híveket ez, egy cseppet sem zavarja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!