Augusztus 12-én választják meg az új felcsúti polgármestert

2018. május 08. 07:56

Mészáros Lőrinc április 20-án mondott le polgármesteri tisztségéről, azzal indokolva lépését, hogy vállalatai irányítása egész embert kíván.

2018. május 08. 07:56

Augusztus 12-ére tűzte ki a felcsúti időközi polgármester-választást a helyi választási bizottság hétfői ülésén – olvasható a Fejér megyei település honlapján közzétett jegyzőkönyvből.

A voksolásra azért van szükség, mert az eddigi településvezető, Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) lemondott tisztségéről. Döntéséről április 20-án írásban is tájékoztatta Felcsút község alpolgármesterét és jegyzőjét. Mészáros Lőrinc azzal indokolta lépését, hogy vállalatai irányítása egész embert kíván.

Mészáros Lőrincet 2011-ben választották Felcsút község polgármesterévé, 2014-ben ismét győzött. Tevékenységét társadalmi munkában látta el.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2018. május 08. 09:19
Pintér Attila 4president!
*ufó*
2018. május 08. 08:16
Donald Trumpnak nincsen annyi vállalata, biztos azért nyomja az Usa elnökséget ... Szánalmas magyarázkodás, mindenki tudja, hogy a fideszesek úgy irtóznak a munkától, mint az ördög a semjénfüsttől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!