Jön az I bike Budapest!

2018. április 20. 12:45

Vasárnap tízezres létszámban tekerhetnek körbe a fővároson a bringások.

2018. április 20. 12:45

Több mint tízezren jelezték, hogy ott lesznek a vasárnapi I bike Budapest bringás felvonuláson – közölték a szervezők.

A közlemény szerint a Magyar Kerékpárosklub által szervezett örömtekerés és demonstráció célja olyan várost csinálni Budapestből, ahol gyerekektől idősekig bárki biciklire tud ülni.

A legfrissebb forgalmi adatokból látszik, hogy Budapest lakói idén is többen közlekednek biciklivel, mint egy éve. A Kerékpárosklub azt szeretné, hogy a város bringabarát fejlesztése végre vegye fel a lakói tempóját, ne legyenek útfelújítások kerékpárosbarát fejlesztés nélkül. A felvonulás ideje alatti lezárások miatt nem érdemes autóval a belvárosba menni, hívja fel a figyelmet a klub.

Facebook esemény további részletekkel itt.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nataalii
2018. április 21. 20:21
Helló) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Keresek egy férfit, aki meghív. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/hyNjk1 webhelyen Ez az oldal felsorolja az elérhetőségem adatait is. :)))
Akitlosz
2018. április 21. 00:30
"A legfrissebb forgalmi adatokból látszik, hogy Budapest lakói idén is többen közlekednek biciklivel, mint egy éve." Az állami terror miatt. Az autóval közlekedőket szanaszéjjel szívatják, kititltják, de azért jól adóztatják. A kerékpárutak pedig orrba-szájba épülnek, miközben forgalom gyakorlatilag nincsen rajtuk lakott területeken kívül. Az autós azért csak mindig lassítson le 70 km/h-ra mert kerékpárúttal kereszteződés az aztán nagyon kell ám a mező közepére! Még a futkorászók is többen vannak, mint a kerékpárosok.
fakutya Bobber
2018. április 20. 22:29
Csordaszellemű hülyéknek való.
atila68
2018. április 20. 21:49
Egyszer részt vettem ezen. Jó szar. Félúton leborítottam balra és hazatekertem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!