Fekete-Győr: A biológia nekünk dolgozik

2018. április 09. 17:16

A Momentum elnöke szerint az önkormányzati választásokra kell koncentrálniuk.

2018. április 09. 17:16

Fekete-Győr András, a választásokon 2,63 százalékot kapott (tehát egy évvel a megalakulás után már állami támogatást kapó) Momentum elnöke az ATV-ben kifejtette: „Az, hogy emberek pszichológushoz járnak, mert szoronganak a menekültek, illetve a migránsok miatt, az vállalhatatlan.” Szerinte „le kell váltani ezt az ellenzéket ahhoz, hogy le lehessen váltani a kormányt”. Mint kifejti: az eredményvárón fogta el az az érzés, hogy ők a jövő pártja, amikor ott állt vele szemben körülbelül ezer fiatal. Ráadásul hozzá tegnap rengeteg fiatal jött oda, hogy ne hagyják abba, és ők nem szeretnének elmenni ebből az országból! „És mi sem fogunk elmenni és mi sem fogjuk abbahagyni. Ez a rendszer ez gyűlöletspirálba került, és amint beköszönt valami, külső krach, ez jöhet az ellenzéktől, jöhet a külvilág felől, ez a rendszer elkezd nagyon gyorsan összeomlani.” Fekete-Győr bízik abban, hogy a 2020-as EU-s költségvetési források elzáródnak a magyar kormány előtt. És leszögezte: „A biológia nekünk dolgozik, nem a Fidesznek. Ezért nekünk kutyakötelességünk kitartanunk az elveink mellett és Magyarországot 21. századi sikeres országgá tenni és politikai békét hozni ide. Ha mi feladjuk, nem tudom mi lesz Magyarországon!” Hozzátette: sokan szavaztak a Fideszre, de a Fidesznek nincs több tartaléka, a Momentumnak a 2019-es önkormányzati választásokra kell készülnie.

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. április 13. 11:24
Ez 1db fasz. Lefordítom az üzenetet: Gyerekek, pont ugyanolyan kevesek vagytok, mint az együtt, de kaptok még egy esélyt, pénzelünk titeket, de ha a következő választásra nem villantotok valamit, titeket is lehúzunk a klotyón, mint seggetverő vaktőr csipetcsapatát.
Natali
2018. április 10. 22:56
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/iykWCV oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
hátakkor
2018. április 10. 22:04
"Fekete-Győr: A biológia nekünk dolgozik" Lsd. ivaros szaporodás. Fiú-lány. A szülöttről ránézésre kiderül, hogy fiú-é, vagy lány. Nem 21 éves korában dönti el. Hogy egysejtű-é. Nem 768 gender van, és nem is végtelen.
kerekes
2018. április 10. 19:55
Bő két százalék, kis buzi, a ti kis agyatok szerint 98 százaléknak nem kelletek, mit szólsz baromagyú Fekete?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!