A Kúriához fordul a miskolci választás miatt a Jobbik

2018. április 19. 11:55

A Kúriához fordul a Jobbik a Miskolc 1. választókerület választási eredményével kapcsolatban, mivel az NVB elutasította az itt új választást kérő beadványát.

2018. április 19. 11:55

Elutasította a Jobbik fellebbezését a Miskolc 1. választókerület eredményével kapcsolatban szerdán a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). A párt új választást akart ebben a választókerületben, nem született eredmény a törvényes határidőn belül – írja az Index.

Az NVB amiatt nem tartotta indokolnak a Jobbik kérését, mert szerinte nem lényeges a határidő, mivel az az eredményt nem befolyásolta.

„Felmerül a kérdés, hogy a törvény miért szab határidőt, ha azt a Választási Bizottság szerint nem muszáj betartani” – írja közleményében a Jobbik. A párt „a jogilag értelmezhetetlen döntés miatt a Kúriához fordul”.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nataalii
2018. április 19. 20:39
Szia)) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. szeretek utazni Keresek valakit, aki hív. Ország vagy város megjelenítése Jó szórakozást! Az álneve Natali93))) Az intim fotóim az interneten >>> https://goo.gl/fW3MAJ
syphax
2018. április 19. 17:23
"miért szab határidőt, ha azt a Választási Bizottság szerint nem muszáj betartani” – NEM AZT MONDTA AZ NVB, hogy "nem muszáj betartani"!!!--ez félremagyarázó SÓDERDUMA. Hanem azt, hogy esetenként előállhat olyan szituáció mint itt és ekkor is, hogy "AZ EREDMÉNYT NEM BEFOLYÁSOLTA(!!!)" az időcsúszás. ÉS EZ IGAZ! Ettől még "muszáj" betartani a "határidő"-ket, csak éppen nem minden eset egyforma. Lehet olyan szituáció is, hogy ha a "betartása a határidőknak" nem teljes mértékben sikkerül valami viszmajor miatt, ATTÓL MÉG A VÁLASZTÁS TELJESEN(!!!) SZABÁLYOS. Mint itt is.
formaegy
2018. április 19. 15:13
A párt új választást akart ebben a választókerületben, mert éjfél helyett 1/2 1 -kor lett eredmény. A választási bizottságot nyuvaszd te szerencsétlen aki olyan lassan dolgozott. Mi köze ennek az eredményhez? Vergődik a Jobbik a 12 kormánytagot nem sikerült bemutatniuk.)))
hátakkor
2018. április 19. 14:29
Új vàlasztàs legkésőbb 4 év múlva. Meglàtjuk mi lesz a Jobbikból addigra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!