Toroczkai: Az LMP úgy viselkedik, mint egy politikai prostituált

2018. március 20. 20:33

A Jobbik alelnöke szerint pártja a legerősebb ellenzéki erő, és nincs miről tárgyalnia az LMP-vel.

2018. március 20. 20:33

Toroczkai László újságírói kérdésre fejtette ki kedden, hogy szerinte semmilyen szinten nincs értelme együttműködni az LMP-vel. A nyilatkozatot azt követően tette az alelnök, hogy Vona Gábor pártelnök és Szél Bernadett, az LMP társelnöke egyeztetett.

A Jobbik alelnöke úgy fogalmazott, hogy pártja a legerősebb ellenzéki erő, ezért nincs miről tárgyalni az LMP-vel. Hozzátette, hogy szerinte az LMP kezd úgy viselkedni, mint egy politikai prostituált, emellett egyébként sem szíveli a pártot.

Toroczkai kijelentette: „Nemcsak az értékrendünk áll nagyon távol egymástól, hanem én személy szerint is rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától is"

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2018. március 21. 21:53
Nem védeném a Bernit,nem tisztem. Sőt nem szeretem! Sőt! Azt sem szeretem,aki szereti!! De kedves László! A pártelnöke már sékelért nyalt!! Az nem prostitúció!!???
catalina9
2018. március 21. 15:11
Toroczkai: Az LMP úgy viselkedik, mint egy politikai prostituált" és a Jobbik is....nemhiába "21. századi" pártok...
kombinátor
2018. március 21. 10:30
Szél mit is akart a szemkilövetőtől? http://deformacio.blog.hu/2018/03/20/gyurcsany_meghivta_az_lmp-t_targyalni
zuriktodor
2018. március 21. 10:24
Ennek a két pártnak nem áll érdekében együttműködni. Mindkettő biztos bejutó, ráadásul elég érzékeny szavazói bázissal. Szerintem az LMP végre hajlandó volt belenézni egy kutatásba, amiből kiderült nekik, hogy nem éri meg. A párton belüli osztozkodás is a 7% körüli eredményre épült és az sem lehetett fájdalommentes. Az LMP-ben talán a ragyásképű az egyetlen, aki komolyabban dörgölőzne a Jobbikhoz. Ebben nagy szerepe van annak, hogy az ember nyilvánvalóan ápolja kapcsolatát Simicska Lajossal. Amíg Hadházy kizárólag az Fidesz elleni bosszúval van elfoglalva, addig Szél gyakorlatilag bármire kapható a hatalomért, Ezek ketten szépen megrontották az LMP-t. Visszacsalták a korábban elűzött Vágó Gábort is, hogy a mocskos munkát elvégezze nekik. Egyetértek a Toroczkaival: politikai prostituáltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!