Tájékoztató kampány indít a kormány az ENSZ migrációs csomagjáról

2018. március 01. 10:51

A kormány kampány indít, hogy tájékoztassa az embereket az ENSZ migrációs csomagjáról.

2018. március 01. 10:51

A kormány tájékoztató kampány indít az ENSZ bevándorlási intéskedéscsomagjáról.

A magyar kormány csütörtökön a Facebook-oldalán tett közzé egy képet azzal a felirattal: „az ENSZ azt akarja, hogy folyamatosan fogadjunk be migránsokat”. Alatta kiemelték: „Magyarország dönt, nem az ENSZ!”.

A kormányzat Facebook-oldalán azt írták: a „szervezet azt akarja, hogy bontsuk le a bevándorlás útjában álló kerítést, folyamatosan fogadjunk be migránsokat, és fizessük a migránsok letelepedését és munkavállalását”. A magyar kormány elutasítja ezt – szögezték le, hozzátéve: „ragaszkodunk ahhoz, hogy mi dönthessünk a saját jövőnkről”.

(MTI)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. március 01. 15:01
"Kiszivárgott a Soros-féle kvótapaktum" - az Origón jelent meg a cikk, kéretik elolvasni!
Gregorius
2018. március 01. 11:43
Szerintem az ENSZ bármiféle határozatát akkor lehet komolyan venni, ha azt a BT Állandó Tagjai is támogatják. El nem tudom képzelni azt, hogy Oroszország vagy akár az USA is ezt aláírná. Nem veszélyes a dolog.
békepap
2018. március 01. 11:33
lépjünk ki és kész
Google
2018. március 01. 11:33
Gyurcsanyek szinrekerulese elott is elmondta Orban, hogy megszoritasok lesznek, megis kormanyraszavazta oket a tobbseg. Jodolgukban az emberek elkenyelmesednek, szorakozasra vagynak. Vonameddel es Gyurcsannyal garantalt a moka es a kacagas+MSZP+Szelfutta vad idok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!