Szijjártó: Megóvjuk Magyarországot

2018. március 23. 17:04

Újra biztonságossá kell tenni Európát, a kontinens legfontosabb feladata a terror elleni védekezés – jelentette ki a politikus.

2018. március 23. 17:04

A miniszter a pénteki franciaországi túszejtésre reagálva közölte: „megóvjuk Magyarországot és a magyar embereket a hasonló terrorfenyegetettségtől és a hasonló terrortámadástól. Sajnos, az ilyen alkalmak aláhúzzák megint csak azt, hogy semmi más nem számít, mint az emberek biztonsága.

Újra biztonságossá kell tenni Európát, a kontinens legfontosabb feladata a terror elleni védekezés. Magyarország mindig segíteni fogja Franciaországot a terrorellenes küzdelemben – jelentette ki a politikus.  Közölte: nem tudni, van-e magyar érintettje a Franciaország déli részén történt támadásnak. 

A miniszter hangsúlyozta: együtt érzünk francia barátainkkal, és biztosítjuk Franciaországot és annak kormányát arról, hogy Magyarországra mindig számíthatnak a terrorizmus ellenes küzdelemben. Szijjártó Péter elmondta: a párizsi magyar nagykövetség azonnal felvette a kapcsolatot a helyi krízisközponttal. A francia hatóságok azonnal értesítést ígértek, amennyiben tudomást szereznek magyar érintettségről – mondta. 

Szijjártó Péter kiemelte, hogy a kormány tisztában van a kötelességeivel, és mindent elkövet a magyar emberek biztonsága érdekében. A franciaországi támadáshoz hasonló esetek is igazolják, hogy a biztonság a legfontosabb– tette hozzá.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. március 23. 17:33
"Nincsen migráció, lebontjuk!" Boesme
pppp
2018. március 23. 17:22
mi a f@szt foglalkozol te európával. európa köszöni szépen meg van. a terror hozzá tartozik a demokráciához, meg a halottak is, és ja nem félünk. neked magyarországgal kell foglalkozni, hogy itt ilyen ne legyen soha. ha kell kerités, aknazár, tűzparancs, elszántság, ennyi.
3M..
2018. március 23. 17:18
"1,2 milliárdos offshore számlát találtak Szabó Zsolt államtitkár kezében." "Szabó Zsolt nemzeti fejlesztési államtitkár, valamint felesége egyaránt igazgatója egy olyan cégnek, ami Belize-ben 4 865 511 dollárt tart a számláján." https://alfahir.hu/2018/03/23/szabo_zsolt_offshore_fidesz_belize_hatvan_sneider_tamas Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!