Bayer: Soros pénzügyi érdekeit szolgálhatja a Migration Aid magyarországi tevékenysége

2018. március 19. 08:01

Bayer Zsolt a Migration Aid civil szervezet körüli visszásságok feltárásába kezdett. A civilek Soros György pénzügyi érdekeit szolgálhatják.

2018. március 19. 08:01

Bayer Zsolt cikksorozatba kezdett a Magyar Idők hasábjain, amelyben a bevándorlást segítő civil szervezetek hátterét igyekszik feltárni. Az első cikkben a Migration Aid szervezetet veszi Górcső alá. Bemutatja, hogy az NGO alakulása körül milyen jogi kérdések merültek föl, valamint, hogy miként folytat, politikai tevékenységet a Migration Aid hazánkban.

A cikk leginkább érdekfeszítő része, Siewert András, a Migration Aid magyarországi igazgatója szavait idézi. Bayer cikkéből az derül ki, hogy Siewert András szerint Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják a milliárdos politikai befolyását Magyarországon, hogy a pénzügyi érdekeit érvényesíteni tudja. „Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok" – idézi a cikk Siewertet.

Bayer Zsolt azt is leírja, hogy a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsen ki a menekültekről. A Magyar Idők cikke ismét Siewertet idézi: „Tehát az ő hozzájárulásuk nélkül legálisan nem lehet… A mi adatbázisunk is, amit a tranziton csináltunk sem volt legális ilyen szempontból.”

Bayer azt is leírja, hogy a Migration Aid komoly kiépített hálózattal rendelkezik. Jelentős kapcsolatrendszere van Magyarországon és a szomszédos országokban, valamint Görögországban, sőt a budapesti német és osztrák nagykövetségen is. A németeknél nem más, mint a katonai attasé a kontaktjuk. A magyar kapcsolatrendszerbe bizonyos Soros Györgyhöz köthető Civil szervezetek is beletartoznak: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék Egyesület, Társaság a Szabadságjogokért, Amnesty International, Artemisszió Alapítvány.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2018. március 19. 11:45
ördögöt is lecserélték semjénék sorosra....
balbako_
2018. március 19. 11:34
Csak akad valami jogszabály amivel ki lehet zsuppolni őket!
Tuco Benedicto Pacifico Juan Maria Ramir
2018. március 19. 11:06
A legérdekesebb, hogy "A németeknél nem más, mint a katonai attasé a kontaktjuk". Mindenki, aki is egy kicsit ért a nemzetbiztonsághoz, tudja, hogy a katonai attasé vezeti az adott ország hírszerzését a telepítési helyen. Ez komoly kockázat a fogadóország (itt Mo.) számára, ezért egyrészt azonnal ki kéne utasítani, másrészt ez bizonyítja, hogy G. Soros titkosszolgálati eszközökkel (is) operál.
turáni sólyom
2018. március 19. 10:14
Ami nem derül ki Bayer cikkéből: A Migration Aid operatív(!) igazgatója Stiewert András Az általános igazgató Léderer András aki vezeti a "Céget" Családfája: apja Léderer Pál a Népszabadság újságírója volt Még a Kádár-rendszerben a lap bonni tudósítója. MSZMP-s! Nagyapja Léderer Sándor a szovjet hadsereggel érkezett 1944 végén Magyarországra, mint szovjet őrnagy. Grúz zsidó származású feleségével itt maradtak és később ő lett az Orion Híradástechnikai Vállalat vezérigazgatója. A család a Bp. XIV. Dózsa György út 31-33(?) alatt lakott a második emeleten, Latabár Kálmán színművészék alatt. Nagybátyja, Léderer Sándor Leningrádban végzett. Ebben a családban szocializálódott Így nem csoda, hogy azt SZDSZ ifjúsági tagozatának vezetőjeként három társával elfűrészelte a Dózsa György úton álló, Regnum Marianum emlékkeresztet, amiért később elítélték a bíróságon. Ő vezeti valóságosan a Soros által pénzelt Migration Aid-et.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!