Orvosnak állt Juhász Péter

2018. március 18. 16:36

Az Együtt pártelnöke humorbombákat durrogtatott.

2018. március 18. 16:36

Orvosi köpenyben, tévéreklámokat idéző stílusban állt a kamerák elé Juhász Péter. Az Együtt elnöke doktorként „a fideszes gerincbántalmakról” beszélt: szerinte a közpénzek elosztásának felelőssége „hosszú távon deformálódáshoz, gerincsorvadáshoz, vagyis gerinctelenséghez” vezethet.

„Az olyan divatos utazási formák, mint a helikopterezés, további szövődményekhez vezethetnek” – mondta Dr. Juhász, majd a fideszesek börtönbe zárásának gondolatával is eljátszott: „Alternatív gyógymódként tudom ajánlani a guggolást hűvös helyen, hosszabb ideig, a kőtörést, vagy az állandó lakhelyünk ablakán elhelyezett rácsba kapaszkodva való nyújtást”.

Dr. Juhász nem az Együtt első érdekes húzása a 2018-as kampány során: a párt politikusa, Pataki Márton egy korábbi videóban például répapucolás közben ment neki az Orbán-rendszernek.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2018. március 24. 23:21
inkább egy lepukkant sarki közértesnek néz ki.
22-es csapdája
2018. március 19. 09:05
Remek!! Orbanofóbiát, xenomániát gyógyít? Le tud operálni ideológiai szemellenzőt? Gyógyítja az elfogultságot?
fogas paduc
2018. március 19. 08:36
Hát ez eléggé szánalmasra sikeredett. Csak nem bezárták az addiktológiát? A feleségét kellene megkérdezni ennek a gerinces embernek, hogy pofozni a nőket ököllel, vagy inkább visszakézből szokta -e.
balbako_
2018. március 19. 06:48
A hely stimmel - orvosi rendelő - de az igazi helye az idegosztályon a kábszerelvonón és a gumiszobában lenne, mint kezelt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!