Morvai az EP-ben: Valóban meg akarják fosztani Magyarországot a forrásoktól, ha nem fogadunk be migránsokat?

2018. március 01. 11:57

„A magyar választóknak tudniuk kell: az EU térdre akarja-e kényszeríteni hazánkat migráns befogadás-ügyben?”

2018. március 01. 11:57

Mi az igazság, valóban meg akarják fosztani Magyarországot a felzárkózási és egyéb pénzügyi forrásoktól, ha nem vagyunk hajlandóak migránsok tömeges befogadására? – kérdezte Morvai Krisztina az EP plenáris ülésén, az Európai Unió hosszútávú költségvetéséről és az EU jövőjével kapcsolatos más témákról szóló vitán.

Rámutatott: miközben odahaza nem győzik bagatellizálni a tömeges bevándoroltatás veszélyét a választásokhoz készülve, az EU minden lehetséges eszközzel folytatja a terrorizálást, azaz miután a meggyőzésünk nem sikerült, a legyőzésünket. Brüsszelből ezek a dolgok nagyon másként látszanak, s így a hazai választások tétje is más megvilágításba kerül.

Nem szabad elfelejteni, hogy a kohéziós és egyéb „EU pénzeket” nem könyöradományként és nem szívességből kapjuk, hanem cserébe azon hatalmas profitokért, amit a nyugati cégek hazánkban realizálhatnak, és hazavihetnek. A képviselő által feltett kérdésre nem érkezett válasz.

(MTI-OS)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2018. március 02. 16:26
Morvait a Fideszbe! (és/vagy az Eu-Néppártba!)
syphax
2018. március 02. 08:25
Fidesz-KDNP-s-ként NAGYON TISZTELEM és KORÁBBAN IS NAGYON TISZTELTEM Morvai Krisztina képviselőasszonyt. Kicsit már korábban is az volt az érzésem, hogy Ő, Morvai azért "csapódott" a Jobbik-hoz--noha a Jobbik-ba, mint Pártba soha nem lépett ve--mert a Fidesz-nek valamiért Ő nem volt szimpatikus. Pedig sejtésem szerint Morvai legszivesebben a Fidesz-hez tartozott volna...szándékai szerint, bár volt néhány olyan "dobása"--pl. a Magyar Gárda "jelmezben való masirozása" és ilyenek--ami a Fidesznek és Dr.O.V.-nak is NAGYON NEM TETSZETT. Vagy hogy Ő, M.K. Baló Györgynek volt a felesége, és mint ilyen--a válásuk ellenére--B.Gy.gyel egyfajta "érzelmi közösséget" soha nem tagadott meg, márcsak a közös gyermekeik miatt sem. És az én véleményem szerint--noha Baló Györgyöt nem igazán kedvelem és nem is kedveltem soha(!)--ezt az adott helyzetet a Fidesz-nek inkább "díjaznia" kellett volna Morvai Krisztina felé, mintsem fanyalogni miatta. Márcsak azért is, mert Brüsszel -ben Morvai Krisztina MINDIG A FIDESZESEKKEL EGYÜTT és EGYIRÁNYBA szavazott, de ami ettől is több: kiváló angol nyelvtudásával szakadatlanúl Fidesz szimpatizánsan szólalt meg és föl--nagy örömömre és elismerésemre. Annál lehangolóbb--számomra legalábbis--hogy a hivatalos Fidesz legfőbb vezetés meglegetős rideg és elutasitó volt és maradt Morvai felé, általam nem ismert ok miatt. Pedig--azt gondolom--sokat profitálhatott volna a Vele való jobb kapcsolatból,,és néminemű befogadó elismerés kinyilvánitásával--Morvai Krisztina irányába.
zakar zoltán béla
2018. március 01. 20:39
Az egész szar -bagázs mostani "Jobbik" SoroSSal(1944.BBC-1998., videó) Sperma"Néhai" Simicska Lajosnak anyakönyvezett mignonos-koskás sejtikével nem ér annyit, mint ez a nő! Pedig sokszor kételkedtem benne! Márki-Zay 'Rónai "Sport 1" Egon serte sólyában újra megmutatta aljasságát!(15 perce). Isten mentse meg Hódmezővásárelyt és Magyarországot az összes olyan politikustól és embertől(???), aki(amely) DK-"jJobbik"-LMP-Együtt-MSZMP-PM-..sűrített embrió! GYÍKGILISZTÁK!
balbako_
2018. március 01. 20:09
No, éppen Morvay Krisztina nem fért fel a Jobbik listára a választáson. Még megsérti Vona Macron haverját. (Bár egyoldalú a vonzalom, csak Vona csúszik mászik Macron előtt az meg le sem szarja nagy tisztelőjét.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!