„Képviselő úr, foglalj helyet!” – megszakította a Kormányinfót a szocialista képviselő

2018. március 01. 20:44

OLAF-leveleket adott át Harangozó Tamás Lázár Jánosnak.

2018. március 01. 20:44

Szokatlan közjátéknak lehettek szemtanúi csütörtökön a Kormányinfó nézői: Harangozó Tamás szocialista képviselő a Szolnokkal és Kalocsával foglalkozó OLAF-leveleket adta át Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek. „A magyar nép pártállástól függetlenül arra kíváncsi, hogy a miniszterelnöknek, Seszták Miklósnak és Lázárnak mi a szerepe ezeknek a pályázatoknak a kiírásában" – fejtette ki Harangozó, Lázár pedig biztosította arról, hogy válaszolni fog a kérdésekre. Az MSZP-s képviselő ezután távozott is volna a teremből, ám Lázár arra kérte, foglaljon helyet, hallgassa meg a válaszokat. „Képviselő úr, nem teheted meg, hogy kérdést hozol, és nem várod meg a választ” – marasztalta Harangozót a miniszter, ám a képviselő halaszthatatlan feladataira hivatkozva távozott.

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazav
2018. március 02. 18:10
Jaj mennyi érdekes komment. Nem mintha nem szeretnék századszorra is leírni a dolgokat, csak most kis szünetet tartok. Addig mindenki gondolkozzon új szempontokon. Pl. Simicskát ma még senkit se mondta!
Kup Lung
2018. március 02. 12:07
Lázár úgy alázta le a szocit hogy annak helyzeti előnye volt hisz ő rontott rá . --- Ennyi különbség van egy első vonal beli jobboldali és egy ballib között !!! --- Nagyjából ezt a különbséget lehet prognosztizálni az ország vezetésében és érdekérvényesítésében is . Erről van itt szó .
Gregorius
2018. március 02. 11:42
Néztem a Híradóban. Lázár szellemesen kezelte az ügyet.....
Steppenwolf
2018. március 02. 11:41
Van Lázárnak egyfajta tenyérbemászó, arrogáns modora, de ezúttal ahogy ezt a buta majmot pár mondattal és eleganciával megsemmisítette, az tankönyvbe illő. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!