Juhász Péter fidelitasos sajtótájékoztatón szabadult el

2018. március 06. 19:59

Sajtótájékoztatót tartott a Fidelitas, amelyen felbukkant Juhász Péter is, aki kisajátította az eseményt.

2018. március 06. 19:59

Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője mai sajtótájékoztatóján Juhász Pétert arra szólította fel, hogy korábbi drogügyei és élettársának fizikai bántalmazása miatt távozzon a közéletből. A megszólított, aki szintén jelen volt, azonban nem bírta türtőztetni magát, és a mikrofonok elé furakodott, átvéve a sajtótájékoztató irányítását.

Az Együtt listavezetője a kamerák kereszttüzében tagadta az ellene felhozott vádakat, és a kormány propagandájának nevezte azokat.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palakon
2018. március 07. 13:27
Szerintem Juhász tök rendes volt. Meg is verhette volna a csajt.
formaegy
2018. március 07. 12:56
"...és a mikrofonok elé furakodott, átvéve a sajtótájékoztató irányítását." Azért ne hazudjunk már kérem! Simán megkapta, tálcán lett átadva Juhásznak az irányítás! Ez csak, és kizárólag a Fidelitas szégyene! Nagy szégyene! Egyszerűen hihetetlen!
Vén Csataló
2018. március 07. 12:49
Juhász egy pofátlan gazember. Az egész baloldal végtelen képmutatását jellemzi, hogy miközben azért egy a nőket érintő rossz szó gyanújáért is tönkretesznek embereket, Juhász nyugodtan verekedhet az élettársával, ezzel nem kell foglalkoznia a balliberális nőjogi szervezeteknek. Nem kell csodálkozni, hogy folyamatosan csökken ezeknek a libsi műcivil szervezeteknek a hitelessége.
formaegy
2018. március 07. 12:41
Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője ha lehet adja át a szerepet egy olyan embernek aki odavaló! Szégyen, hogy megengedte ennek az elmebajos, agresszív féregnek, hogy teret kapjon! Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!