„A robbantást Orbán rendezte meg” – Így zajlott a körúti robbantó tárgyalása

2018. március 05. 15:20

A P. László tárgyalásán apját és húgát hallgatta meg a bíróság, akik szerint a terhelő bizonyítékokat manipulálták – közölte a Magyar Nemzet.

2018. március 05. 15:20

A lélekvándorlás tanáról szeretett volna beszélni P. László, a körúti robbantás vádlottja a Fővárosi Törvényszéken, büntetőperének hétfői tárgyalásán  – közölte a Magyar Nemzet. A tárgyaláson a vádlott apját és húgát hallgatta meg a bíróság, akiknek véleménye szerint a P. Lászlót terhelő bizonyítékokat manipulálták.

A vádlott testvére arról is beszélt, hogy egy ismerősének véleménye alapján – akivel személy szerint egyetért – a robbantást „Orbán rendezte meg”. Az apa szintén azt gondolja, hogy a robbantás politikai hátterű volt, az áldozatokat és fiát mint bűnbakot is előre kiválasztották – írja az oldal. Hozzáteszik: a család szerint a vádlott fogva tartás alatt tett beismerő vallomásának hátterében tudatmódosító szerek fogyasztása állhat. 

A tárgyalás során P. László még többször jelezte, hogy a lélekvándorlás tanáról beszélne, mert úgy hitte amiatt van ott. Szintén megtudhattuk, hogy a vádlott már a bűncselekmény előtt is azt gondolta, hogy követik, lehallgatják. Úgy sejtette, az édesapja figyelteti – teszi hozzá az írás.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vktzmnksr
2018. március 05. 20:58
Lehet , hogy Soros volt a hatterben ???????? Vagy SIimicska ????
Edvind Johnsson3.0
2018. március 05. 18:56
Van ebben a gyerekben egy kanyar, nem kicsi. Persze, amennyiben ő követte el ezt a disznóságot, ez sem menti fel a tettei alól.
efjé
2018. március 05. 18:42
Apja szedjen össze 500 aláírást, azzal kilehet a börtönből jönni...
Peter8811
2018. március 05. 18:12
És Orbán pont úgy rendezte hogy P Lacika a robbantáshoz legközelebb KÖZÉRT-be vásároljon. Heló itt Orbán Viktor beszél, Lacika a Király utcai KÖZÉRT-be most érkezett friss kétforintos nápolyi, vágd magad autóba Karakószőrcsögről és nyomás fel Pestre mert Mindjárt elfogy! Ha megvetted a nápolyit a Népligetig sántítva menjél nehogy felismerjenek, a Vónánáék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!