Visszalépésével támogatja az ellenzéket Kelemen Anna

2018. február 26. 12:05

Az összefogásra való tekintettel mégsem indul a választásokon Kelemen Anna.

2018. február 26. 12:05

Kelemen Anna a múlt héten bejelentette, hogy – ötezer like ellenében – elindul a választásokon, mégpedig Budapest 1-es számú választókerületében. A kerületben egyébként is nagy nevek versenyeznek, itt méretteti meg magát Juhász Péter, Fekete-Győr András és Hollik István is. 

A hódmezővásárhelyi történések azonban megérintették Kelemen Annát is, aki hétfő délelőtt új bejegyzést tett közzé. A posztból kiderül: Anna mégsem indul a választásokon, mert esélytelennek tartja magát. Mindemellett követőtáborát ezúttal is voksolásra buzdította:

„Tegnapi hódmezővásárhelyi eredményt figyelembe vettem,ezért úgy döntöttem,visszalépek a jelöltségtől. Mert,aki esélytelen és nem lép vissza az a valódi prostituált! Április 8-an mindnyájunknak el kell menni!

(Kép: Facebook

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. február 28. 08:43
Ha más szavakkal is, denagyjából ugyanezt jelentette be kolléganője Szél Bernadett, amikor hétfőn bejelentette, hogy az LMP csatlakozna a ballib-Segglik (ex-Jobbik) összeboruláshoz. Felkészül: Bangóné Borbély Ildikó. :-)
1000bocs
2018. február 27. 16:46
"A hódmezővásárhelyi történések azonban megérintették Kelemen Annát" Nem csak ők....
blaupanter
2018. február 27. 14:50
Tág a határ tág és határtlananna csunyája,oly nagy,hogy abban tartják az országos , az ónodi ect,ect kirakodó vásárt.
pepu
2018. február 27. 06:40
történések azonban megérintették Kelemen Annát Aha. A történések érintették meg. Mert KA-t a történések szokták érintgetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!