Fidesz: Már az új év első napjaiban támadják Magyarországot

2018. január 06. 12:38

Már az új év első napjaiban nyílt támadások indultak Magyarország ellen a kötelező kvóta elutasítása miatt – jelentette ki Puskás Imre, a Fidesz szóvivője, hozzátéve: az ilyen típusú támadások várhatóan folytatódni fognak, mivel az európai bevándorláspárti politikusok még az idén „tető alá akarják hozni a Soros-terv elfogadását”.

2018. január 06. 12:38

A Fidesz szerint már az új év első napjaiban nyílt támadások indultak Magyarország ellen a kötelező betelepítési kvóta elutasítása miatt. Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatón példaként említette, hogy az Európai Bizottság beperelte Magyarországot az Európai Bíróság előtt a betelepítési kvóták miatt, Martin Schulz, az Európai Parlament korábbi szociáldemokrata elnöke, a német SPD vezetője pedig azzal támadta Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy megtorpedózza a migránsok betelepítését.

Úgy vélte, az ilyen típusú támadások várhatóan folytatódni fognak, mivel az európai bevándorláspárti politikusok még az idén „tető alá akarják hozni a Soros-terv elfogadását”, ami egyebek mellett tartalmazná a felső korlát nélküli, kötelező betelepítési mechanizmus bevezetését. Erre hivatkozva emlékeztetett, „Soros-szervezetek” a jövő héten az Európai Parlamentben készülnek támadást intézni Magyarországgal szemben, „a Magyarországot elítélő Soros-jelentés” felelőse, Judith Sargentini pedig Budapestre látogat.

A kormánypárt szóvivője Martin Schulz és más bevándorláspárti politikusok figyelmét arra hívta fel, hogy a migráció Európába hozta a bűnözést és a terrorizmust, továbbá az európai társadalmak mindennapjaiba beköltözött a biztonság miatti aggodalom. Kutatási eredmények igazolják ugyanis, hogy miért lépnek ki aggodalommal az utcára már a németországi kisvárosok lakói is – mondta, majd kifejtette, Németországban 2014-ig folyamatosan csökkent a bűnözés, a migrációs hullám megérkezésével, 2015-től azonban ez a tendencia megfordult és 10 százalékkal nőtt a bűnözés, amiben döntő szerepet játszottak a migránsok.

Puskás Imre aláhúzta, 100 németországi erőszakos bűncselekményből 93-at migránsok követnek el. Ebből is látszik, hogy az a bevándorláspárti politika, amelyet Martin Schulz is folytat, valójában az európai emberekkel nem szolidáris - hangsúlyozta, majd elmondta, miközben ezek a politikusok szolidaritásról beszélnek, nem támogatják, hogy Magyarország megvédje a schengeni határokat, sőt még azt az illegális bevándorlót is védelmükbe vették, aki rendőrök ellen vezényelt támadást a magyar határon. Véleménye szerint a bevándorláspárti politikusok ehelyett még az idén bevezetnék a kötelező kvótát, továbbá a „Soros-terv” más intézkedéseit is, így például a családegyesítés-könnyítés és a „Soros-szervezetek” bevonását ebbe az európai emberek biztonságát fenyegető folyamatba.

A Fidesz ezért azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent Magyarország védelme és biztonsága érdekében – mondta, hozzátéve, a magyar emberek kinyilvánították akaratukat, vagyis azt, hogy nem szeretnék, ha Magyarország „bevándorlóországgá” válna, továbbá nem akarnak kötelező kvótát és a „Soros-terv” más pontjait sem.

(MTI)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2018. január 07. 07:26
Jobbik: sikkasztásgyanú, közpénzapanázs a családi cégnek, munka nélkül felvett tiszteledíj - ez a végegyházi Fidesz Végegyháza polgármestere csütörtökön bebizonyította: a Jobbik a nép pártján, és nem a tolvajok pártján áll. Az egyoldalú híradások miatt szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba - írja szombati közleményében a Jobbik. Alább a folytatás. A január 4-i képviselőtestületi ülést azért hívta össze Vajda Norbert, hogy újratárgyalják a 2018-as közmunkaprogramot, mert a testület korábbi szavazása miatt 12 lakost hagytak volna jövedelem nélkül, és tettek volna utcára ennek következtében. A képviselők közül senki nem ment el a testületi ülésre, ezért a polgármester békés demonstrációt hirdetett. A demonstrációt rendőri kísérettel tette meg Végegyháza közel 300 lakosa, a falu mintegy ötöde. Az emberek Paulik Katalin lemondását követelték, aki alpolgármesterként 17,2 milliós tartozást titkolt el. Cséfán Jánoshoz mentek, aki sikkasztás gyanújába keveredett, de a lakosok többszöri kérésére sem tisztázta eddig magát. Király Sándor és Gyovai Csanád méltatlan képviselői magatartása ellen tiltakoztak, akik – képviselőtársaikkal együtt – minden évben megszavaztak 5 millió forintot annak az ADA Gondozó Nonprofit Kft.-nek, amely saját és családjaik tulajdonában van. Gyovai Csanád mindemellett hat hónapig nem vett részt testületi ülésen, miközben a tiszteletdíját rendszeresen felvette. A két említett képviselő ellen jelenleg is nyomozás folyik, ugyanis a gyanú szerint több éven keresztül számláztak olyan munkákról az önkormányzattól bérelt földeken, melyeket nem végeztek el. Ezzel – ha beigazolódik a gyanú – a végegyházi lakosoktól több millió forintot loptak el. Nem mellesleg, amióta nem ők művelhetik a földeket, megszavazták annak visszaadását, így az önkormányzat egyik bevételi forrása, a földek fele visszakerült az államhoz. Végezetül pedig még fontos hangsúlyozni, hogy a 2016-os TOP-os pályázatok felelőtlen előkészítése – ami ugyancsak a testület hanyagságára vezethető vissza – további 1 millió forintos kárt okozott az önkormányzatnak Csak hogy tisztán lássunk: Végegyháza képviselői közvagyont herdáltak és loptak, ezért méltatlanok tisztségük betöltésére. Lakosonként több százezer forinttal károsították meg a tisztességesen dolgozókat, és mivel a polgármester többszöri kérésére sem voltak hajlandóak lemondani, az emberek jogosan vonultak utcára, hogy így nyilvánítsák ki véleményüket. A képviselők nem azért lettek megválasztva, hogy hazudjanak, lopjanak és csaljanak. Elveszítették a lakosok bizalmát, vállalniuk kell a következményeket. Bízunk benne, hogy az a 16 településvezető, aki támogatta Simonka György nyilatkozatát, nem volt tisztában azzal, hogy – a néptől elfordulva – a tolvajlás oldalára állt. https://kuruc.info/r/2/181232/
noMores
2018. január 07. 00:42
Szolhatna valaki a fidesznek, hogy kezdik fullba nyomni a kretent. A kevesebb neha tobb...
noMores
2018. január 07. 00:41
TÁMADÁÁÁS!!!!! HÁBORÚÚÚ!!! FEGYVERBE IDIÓTÁÁÁK!!!!
madarasi.abel
2018. január 06. 17:48
Magyarországot nem támadja senki. A fidesz még nem a haza. Majd jövőre, ha beleírják a gránitszilárdságúba :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!